Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
panagwsxtc

Καλησπερα παιδες! Εχω τον I-7 6700k εδω και δυο χρονια με μια απλη ψυχτρα της coolermaster δεν μου ειχε παρουσιαση κανενα προβλημα ως τωρα οσον αφορα τις θερμοκρασιες. Πριν 2 βδομαδες ομως σε απλη χρηση ειδα οτι ανεβαζε θερμοκρασια 60 και μερικες φορες 72 βαθμους οποτε αποφασισα να αλλαξω ψυχτρα και πηρα την Dark Rock Pro 4 250w. Αφου καθαρισα την παλια παστα και εβαλα την καινουργια και τοποθετησα την ψυχτρα αποφασια να αναβαθμισω και το Monitor σε 4k, μιας και η καρτα γραφικων μου τα σηκωνει gtx 1070 geeforce, μετα λοιπον απ ολα αυτα οταν αρχισα να τρεχω τα παντα σε 4k, η θερμοκρσιες του αγγιζουν maximum 45 βαθμους, αλλα τα games, internet κτλ laggaroun και ερωτω μηπως ο 6700k δεν κανει για 4k επιδοσεις και να παρω εναν καινουργιο επεξεργαστη η φταιει κατι αλλο?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Ασοτος

O συγκεκριμενος υποστηριζει 4k στα 60Hz ...ο επεξεργαστης παιζει ρολο αλλα απλα για το support...απο 'κει και περα τον μεγαλυτερο ρολο παιζει η καρτα γραφικων...για μενα δεν αξιζει να χαλασεις λεφτα για επεξεργαστη,απλα για 4k gaming,μιας και ο συγκεκριμενος κανει support για 4k...εγω πηρα τον 9700k αλλα εκανα upgrade απο i7-3770...επειδη εχω την ιδια gpu και εγω και εψαξα λιγο σε συζητησεις...για κοιτα σε τι graphics settings παιζεις τα games,μιας και η 1070 μπορει να υποστηριζει το 4k αλλα οχι με πολλα fps...για 4k παντως η καταλληλοτερη ειναι η 1080ti(που τσουζει ακομα σαν τιμη και δεν υπαρχουν και πολλες στην αγορα) και φυσικα οι καινουριες RTX που βγηκαν προσφατα(αλλα επισης τσουζουν σε τιμες)

Όνομα χρήστη