Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
teo d

καλησπερα,

Θέλω να φτίαξω το πρώτο μου σταθερό Η/Υ και θελω να δουλευω κυριως προγραμματα γραφείου και αναλύσεων πχ originlab σκέφτομαι όμως τη επεξεργαστή να πάρω έναν που να μου κρατήσει μερικά χρόνια ι7 7700Κ ή καποιον άλλον όπως 6700Κ?
Η διαφορά στη τιμή είναι μικρή βέβαια! Δεν σκέφτομαι να βάλω κάρτα γραφικών καθώς αυτή που έχουν πάνω τους νομίζω με καλύπτει για τις ανάγκες μου μιας και δεν το θέλω για gaming υπάρχει και μια μητρική σε προσιτή τιμή που να σηκώνει oc αργότερα?
η ιδεα μου είναι: 7700Κ, 8gm ram, ssd 250GB, tower corsair graphite 380T,

Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

George_Molfakias

Αδερφέ και εγώ έτσι έλεγα πως δεν θα βάλω κάρτα γραφικών γιατί δεν θα παίζω games και όταν έκανα editing για πρώτη φορά στο καινούργιο pc κολλούσε ξανά διότι ο επεξεργαστής λειτουργούσε και σαν κάρτα γραφικών και δεν απέδιδε τα μέγιστα i7 6700k και 32gb ram,επειδή δεν ξέρω τι πρόγραμμα είναι αυτό μου θα τρέχεις,σε εσένα μπορεί και να μην κολλάει,εγώ απλά σου δίνω το point σε περίπτωση που κολλάει το Pc να μην απελπιστείς και να κουμπώσεις μία κάρτα γραφικών,πάρε μία φθηνή με κανένα 50 άρικο ή και 25,εγώ κούμπωσα μία ati αρχαία και με κάλυψε,το pc είναι πύραυλος.Εγώ τρέχω πρόγραμμα για μουσική παραγωγή όχι κάτι ιδιαίτερο σε ότι αφορά τα γραφικά και κολλούσε,εσύ αν τρέχεις τίποτα για σχεδιασμό που θέλει καλά γραφικά θα κολλάς σίγουρα.

1 Σχόλιο

teo d

ευχαριστω για τη συμβουλη αλλα δεν ειναι σαν το CAD είναι πιο απλος ο σχεδιασμός που βγάζει απλά μερικές γραφικές

Όνομα χρήστη
nikos12345601511

Καθώς η τιμή είναι πολύ μικρή μεταξύ των δύο επεξεργαστών θα ήταν συνετό να πας στην πιο πρόσφατη γενιά άρα μια χαρά θα είσαι με τον 7700κ . και για το υπόλοιπο build καλά είσαι

6 Σχόλια

teo d

Γεια σου Νικο,
Έχεις να προτείνεις κάποια motherboard που να δέχεται και oc εύκολα?
ευχαριστω

teo d

Νικο γεια σου και παλι
Είμαι σε mini tower corsair graphite 380T πιστευω είναι καλό κουτί για μινι
και ψάχνω και ενα psu και μια μητρική γενικά να είναι κάτω από 60€ έχεις κάποια ιδεα?

nikos12345601511

Για τροφοδοτικό μπορείς να πας σε αυτόhttps://www.skroutz.gr/s/3345073/CoolerMaster-Elite-600W.html. Τώρα για την μητρική είναι δύσκολο να κόψεις λεφτά γιατί πρέπει να πάρεις από τις καινούργιες μητρικές που έχουν τους απαραίτητους drivers για να λειτουργήσει το pc με τον 7700κ. Αλλιώς άμα πας σε προηγούμενη γενιάς μητρική θα πρέπει να την πας σε κάποιο κατάστημα για να σου κάνουν bios update αλλιώς δε θα κάνει εκκίνηση το pc. Το θέμα είναι ότι δεν υποστηρίζουν όλες οι μητρικές overclock άρα άμα θες overclocking πρέπει αναγκαστικά να δώσεις μερικά extra λεφτά αλλιώς πρέπει να πας σε 7700 και μια πολύ πιο φτηνή μητρική

teo d

να παω σε εναν ι5 7600Κ με τροφοδοτικο που εστειλες και μητρική ίδια?

Όνομα χρήστη