Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Σωτήρης82

Έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η διαφορά του Gillette Fusion Proglide Manual Ανταλλακτικά και του Gillette Fusion Proglide Power Ανταλλακτικά;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Orfeas Lampropoulos

Το power είναι νομίζω για την μηχανή που παίρνεις μπαταρίες, παράγει κάποια δόνηση και κάνει πιο άνετο ξύρισμα. Αυτό αναφέρει η διαφήμιση "...η ξυριστική μηχανή Power εκπέμπει μικροπαλμούς που καταπραΰνουν την επιδερμίδα και βοηθούν τις λεπίδες να κινούνται με άνεση..."

2 Σχόλια

Σωτήρης82

σε αυτό έχεις δίκιο, η διαφορά στη μηχανή που γράφει power είναι ότι παίρνει μπαταρίες. όμως τα ανταλλακτικά που γράφουν το power, κάνουν μόνο για τέτοια μηχανή; γιατί από όσο είδα στην συσκευασία απ έξω δείχνουν ίδια και με ίδιο κούμπωμα με τα άλλα της σειράς proglide. οπότε εκεί έρχεται η απορία μου γιατί να γράφουν το power αυτα τα ανταλλακτικά; αφού έχουν ίδιο κούμπωμα και τις 5 λεπίδες με λιπαντική ταινία από πανω; Δες εδώ τα power: https://www.skroutz.gr/s/7178260/Gillette-Fusion-Proglide-Power-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-3-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B9%CE%B1.html
και εδώ τα manual: https://www.skroutz.gr/s/7182312/Gillette-Fusion-Proglide-Manual-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-3-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B9%CE%B1.html
αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες, εδώ στο skroutz, είναι ότι τα πρώτα έχουν και τα mikrokam στην κάτω μεριά της κεφαλής (δες φωτογραφία που το έχει σε κύκλο) που μάλλον είναι για να ερεθίζουν-αγριεύουν τις τρίχες να βγουν έξω πριν περάσουν οι λεπίδες ώστε να έχεις καλύτερο ξύρισμα. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στις φωτογραφίες εδώ, αφού συμβαίνει να έχει άλλη φωτο εδώ στο σκρουτζ και αλλιώς να είναι το προιον στο κατάστημα (δυο φορές μου έχει συμβεί). Θα πρέπει να ξαναδω την συσκευασία στο κατάστημα μήπως και καταλάβω τι ισχύει.

Orfeas Lampropoulos

Απ' 'ότι φαίνεται μπαίνουν και στην απλή μηχανή. Το ίδιο κούμπωμα υπάρχει. Τώρα αν αξίζουν τα 2€ παραπάνω, είναι άλλο θέμα!

Όνομα χρήστη