Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
BruhBruh

Για κόκκινο χρώμα από ποιο κατάστημα να το παρω(φθηνό) αλλά να μην είναι fake να έχει από μόνο του εγγύησή (στην απόδειξη) να έχει το λουράκι και να είναι αξιόπιστο? Με φουλ ήχο στην ενταση πόση ώρα κρατεί?
Θα πάθει κάτι άμα το έχω μόνο στο 100%?
Φορτιζει από powerbank ενώ παίζει μουσική?
(εάν κάποιος γνωρίζει μπορεί να μου πει άμα κάθομαι πίσω στο πουλμαν(εκδρομή) θα ακούγεται μέχρι και μπροστά πολύ δυνατά?
Πόση ώρα θέλει φορτηση από το 0 στο 100?
Υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά και κάτω? Αν ναι ποιο και σε τι διαφέρουν?
Επίσης αυτό η το xtreme 2?ποιο είναι πιο δυνατό σε φουλ ένταση (πάντα μιλάμε και για μπάσο και για ένταση αλλά και για ποιότητα Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Rower_1908

Θα σου απαντήσω σε όλα τα παραπάνω αν μου πεις πρώτα τι τάξη είσαι?

14 Σχόλια

BruhBruh

3 γυμνασίου, έχει σημασία? Επίσης το θέλω εκτός από και εκδρομές αλλα και για καταλήψεις, 3ημερη και μονοήμερη και περιπατους

Rower_1908

Λοιπόν αν θες να πάρεις ένα ηχείο να κάνεις χαμό από απόσταση πάρε κάτι άλλο... Το συγκεκριμένο στο 100% αντέχει 3ωρες με 4ωρες άμα βάζεις και μουσική με φουλ μπάσα... Επίσης σε κλειστώ χώρο είναι καλύτερο πάρα σε ανοιχτό οπότε θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο ηχείο που είναι για εξωτερικό χωρο

Rower_1908

Θες κάποιο που να είναι εύκολα φορητό?

BruhBruh

Καπως σαν και αυτό θα ήταν εντάξει, δεν θέλω να πάω σε κάτι μεγάλα που έχω δει. Επίσης το xtreme 2 που είναι σαν αυτό και λίγο καλύτερο δε κάνει για χρήση που το θέλω? Επίσης όσο για τι μπαταρία που μου είπες δεν έχω ιδιαίτερο θέμα καθώς θα μπορώ να το φορτίζω με powerbank αλλά θα μπορεί να παίζει full σε ένταση και μπάσο ενώ φορτίζει
(και αν ναι, άμα είναι ίσα ίσα η μπαταρία και το βάλω να Φορτιζει, ενώ είναι στο full το ηχείο, η μπαταρία του να μην πεφτει) επίσης ακούγεται μέχρι 100 μέτρα (χωρίς εμπόδια)? Επίσης στο πουλμαν (το οποίο είναι κλειστός χώρος) θα ακουγόταν από μπροστά μέχρι και πίσω)? Ευχαριστώ

Rower_1908

Λοιπόν το power bank δεν μπορεί να φόρτιση το ηχείο διότι δεν έχει μπαταρία κινητού γτ είναι ηχείο!.... Τα watt που έχει ο φορτιστής του ηχείο είναι πολλά παραπάνω από αυτά που βγάζει ένα powerbank.... Επίσης μην κάνεις βλακιες και το φορτίζει την ώρα που παίζει θα το χαλάσεις... Διότι άμα το έχεις την ώρα που παίζει στην φόρτιση η μπαταρία θα δουλεύει σε πιο πολλά Volt κάτι που στην αρχή θα είναι ωραίο γτ τα ηχεία θα παίζουν πιο δυνατά αλλά ταυτόχρονα τα καίει μπορείς να δεις βίντεο..... Γενικά έχω και άλλα άτομα της ηλικίας σου που κάνουν την ίδια χαζομάρα... Πάρε ένα ηχείο να ακούς εσύ και οι γύρω σου που θέλουν... Και όχι όλο το πουλούσαν που λες εσύ!.... Άρα συνοψίζονται. 1)το ηχείο δεν φορτίζει με Power bank 2)άμα το φορτίζεις την ώρα που δουλεύει ταυτόχρονα χαλάς και την μπαταρία και τα ηχεία. 3)το άμα θα σε ακούν στα 100μετρα έχει να κάνει με το ποσο αέρα θα έχει και το προς τα που θα κατευθύνετε 4)σε ένα πουλούσαν όσο πήγαινα και εγώ σχολείο θυμάμαι γινόταν χαμός από θόρυβο οπότε και να το βάλεις οι φωνές των υπολοίπων παιδιών μέχρι μπροστά θα το έχουν καλύψει... 5) το extreme 2 απλά έχει καλύτερο Bluetooth καλύτερο κανάλι για την ακρίβεια άμα δεις στα χαρακτηριστικά κάτι που το κάνει να έχει καλύτερη ποιότητα ήχου αλλά... Και τέλος το ηχείο σε ένταση να ξες έχει να κάνει με την κάρτα ήχου τις συσκευής που του στέλνει τραγούδια ένας υπολογιστής έχει πολύ καλύτερη καρτα ήχου που σημαίνει πως μπορεί να το βάλει να παίξει πιο δυνατα από ότι ένα κινητό.....

Υ.Γ.
Στο μέλλον οι μπαταρίες θα μπορούν να φορτιζουν και να δουλεύουν ταυτόχρονα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει.... Αλλα τώρα αυτό είναι σχετικα παλιό οπότε δεν έχει τέτοιες προδιαγραφές η μπαταρία.. Γενικά όταν πάει στο κόκκινο τελευταίο λαμπάκι αν θες να αντέξει στο χρόνο καλό είναι να το κλείνεις και να το βάζεις για φορτίση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ! Αυτα βγάλε τα συμπεράσματα σου γι το αν θα το παρεις

BruhBruh

Ποια άλλα δύο μου πρωτηνεις? Επίσης όσο για το xtreme 2 αν ειμαι πίσω στο πουλμαν θα ακούγεται μέχρι μπροστά δυνατά παρόλο που θα ακούγονται και τα παιδιά?(υπρ; χουν ελπίδες?) Επίσης εκεί που θα το χω δίπλα μου θα ακούγεται δυνατά? Δηλαδή για να το φορτίζω πρέπει μόνο σε μπριζα?

Rower_1908

Δεν γνωρίζω άμα θα ακούγεται σε όλο το πουλούσαν αλλά γενικά δεν κάθομαι να κρίνω το αν θα πάρω ένα ηχείο από το άμα θα ακούγεται σε όλο το πουλουμαν.....

BruhBruh

Ανάμεσα σε αυτά τα λεφτά εσύ ποιο θεωρείς πιο δυνατό από αυτό και κατά πόσο?

BruhBruh

Τόση ώρα σε ρωτάω ποιο θεωρείς εσύ πως εναι σε αυτά τα χρήματα το πιο δυνατό σε ήχο μπασα αλλά και ποιοτητα. Απο εκεί και πέρα ευχαριστώ για το χρόνο σου

Rower_1908

Όχι η βασικές σου ερωτήσεις είναι άμα θα σε ακούν όλη στην κατάληψη ή στο πουλουμαν... Σε αυτά τα λεφτά για εμένα πάρε αυτό ή δες κάποιο Sony αυτα

@_Kostas_pol_

Για πουλμαν είναι κομπλέ πάντως.
Για κατάληψης ε θα ακούγεται αλλά δεν θα είναι τόσο δυνατό για την κατάληψη (αν μιλάνε όλοι δεν θα ακούγεται). Εγώ το δικό μου το είχα πάρει στην αθλητική μέρα και είχα βάλει μουσική και ήταν κομπλέ απλά το έφερνα όσο ποιο κοντά γινόταν για να ακούγεται.

Όνομα χρήστη