Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nektarios_ragkousis

Ήθελα μια γνώμη για όσους το έχουν και το έχουν δουλέψει.
Ποια είναι η γνώμη σας για την ισχύ και την μπαταρία;
Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το πάρω;;
Ευχαριστώ πολύ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

beleniotispetros

Είναι φοβερό εργαλείο.
Το δούλεψα μια 5ετια επαγγελματικά και δεν είχα το παραμικρό παράπονο. Με μια φόρτιση έβγαζα άνετα 3 οκτάωρα. Με ισχύ στα 10watt αν δεν μπορέσεις να εκπέμψεις με αυτό, δε θα μπορέσεις με κανένα. Το έχω δοκιμάσει και συγκρίνει σε δύσκολα σημεία με baofeng και tyt των 5watt και η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής.
Προγραμματίζεται εύκολα με λογισμικό που υπάρχει δωρεάν στο internet (χρειάζεται καλώδιο προγραμματισμού) και μπορείς να του περάσεις και τα κανάλια ελεύθερης χρήσης pmr ή ότι άλλο θες στο εύρος συχνοτήτων που υποστηρίζει.

3 Σχόλια

nektarios_ragkousis

Έχω καλώδιο προγραμματισμού για baofeng και έχω δουλέψει λίγο και το chirp. Από όσο έχω καταλάβει και από άλλους , ο ασύρματος έχει πολύ καλή μπαταρία και ισχύ. Έχω μπερδευτεί γιατί στον Σκρουτζ υπάρχει ο ίδιος στα 60€ και στα 100€. Ποια η διαφορά μεταξύ τους;;
Ευχαριστώ και πάλι

beleniotispetros

Το καλώδιο για το tyt είναι διαφορετικό από του baofeng, μοιάζουν αλλά είναι διαφορετικά. Εδώ πουλάνε 20€ το κάθε καλώδιο. Αν θυμάμαι καλά είχα πάρει με 7€ απο εξω, 8 καλώδια που καλύπτουν όλες τις δημοφιλείς μαρκες.
Παλαιότερα κυκλοφορούσε το απλό πακέτο με τις δυο κεραίες περίπου 60€(έδιναν και ακουστικό καμιά φορά σε αυτή την τιμή). Κυκλοφορούσε και το μεγκα πακ από 90-120€ ανάλογα με το τι είχε το πακέτο (δυο κεραίες, εξωτερικη κεραία για αυτοκίνητο, δύο μπαταρίες, μπαταρία και φορτιστή αυτοκινήτου, ακουστικό, καλώδιο προγραμματισμού κ.τ.λ)
Τώρα αυτό με τα 100€ δε λέει τι περιλαμβάνει το πακέτο. Ίσως αν έπαιρνες ένα τηλ στο κατάστημα να σου έλεγαν τι έχει μέσα

nektarios_ragkousis

Αν όντως έχει όλα αυτά το πακέτο των 100€ μάλλον για εμένα είναι καλύτερο των 60€ καθώς κάποια από αυτά δε τα χρειάζομαι τώρα.
Αλήθεια σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, μου απαντήσατε τις κύριες απορίες που είχα, οπότε θα επικοινωνήσω και με το κατάστημα για αρχή και μάλλον θα τον πάρω.
Ευχαριστώ και πάλι

Όνομα χρήστη