Το αιθέριο έλαιο λεμονιού προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη της φλούδας και έχει άρωμα φρεσκοκομμένου λεμονιού με κιτρώδη χαρακτήρα. Είναι βρώσιμο και χρησιμοποιείται σε ροφήματα, γλυκίσματα, καλλυντικά, αρώματα και προϊόντα καθαρισμού.
Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για το άρωμά του, ενώ συνδυάζεται με λεβάντα, ευκάλυπτο, γεράνι, μάραθο, χαμομήλι, τριαντάφυλλο, μανταρίνι, μελισσόχορτο και φράουλα. Προέρχεται από καλλιέργεια στην Ημαθία, Ελλάδα.
- Άρωμα: Λεμόνι
- Χαρακτήρας αρώματος: Κιτρώδης
- Μέθοδος παραλαβής: Ψυχρή έκθλιψη της φλούδας
- Ποσότητα: 10 ml
- Ιδιότητες: Βρώσιμο, βιολογικό
- Προέλευση: Ελλάδα, Ημαθία
- INCI: Citrus Limonum
- Προτεινόμενη χρήση σε ροφήματα: 0,10%
- Προτεινόμενη χρήση σε γλυκίσματα: 0,30%
- Προτεινόμενη χρήση σε καλλυντικά: 1%
- Άρωμα / Φυτό
- Λεμόνι
- Ποσότητα
- 10 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Κιτρώδες
- Ιδιότητες
- Βρώσιμο, Βιολογικό
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.