Αιθέρια Έλαια

Αιθέριο Έλαιο Δυόσμο Βιο 500ml

Το αιθέριο έλαιο δυόσμου είναι βιολογικό, βρώσιμο και προέρχεται από την απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού Mentha spicata. Έχει φρέσκο, δροσερό, καμφορούχο άρωμα με νότες κύμινου και κύριο συστατικό...

Το αιθέριο έλαιο δυόσμου είναι βιολογικό, βρώσιμο και προέρχεται από την απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού Mentha spicata. Έχει φρέσκο, δροσερό, καμφορούχο άρωμα με νότες κύμινου και κύριο συστατικό την καρβόνη. Διαλύεται σε αλκοόλη, φυτικά και αιθέρια έλαια, αλλά σχεδόν καθόλου στο νερό.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως άρωμα χώρου, σε λάδι μασάζ ή...

Δες όλη την περιγραφή Δες όλη την περιγραφή

Περιγραφή

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο δυόσμου είναι βιολογικό, βρώσιμο και προέρχεται από την απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού Mentha spicata. Έχει φρέσκο, δροσερό, καμφορούχο άρωμα με νότες κύμινου και κύριο συστατικό την καρβόνη. Διαλύεται σε αλκοόλη, φυτικά και αιθέρια έλαια, αλλά σχεδόν καθόλου στο νερό.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως άρωμα χώρου, σε λάδι μασάζ ή μπάνιου και σε οσφρητική φιάλη. Το ποσοστό χρήσης φτάνει έως 2%, ενώ σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος έως 0,5%. Δεν εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα και δεν προορίζεται για χρήση από εγκύους ή θηλάζουσες.

  • Ποσότητα: 500 ml
  • Φυτό: Δυόσμος (Mentha spicata)
  • Άρωμα: Καμφορούχο, φρέσκο και δροσερό, με νότες κύμινου
  • Χαρακτήρας: Βρώσιμο
  • Βιολογικό: Ναι
  • Μέθοδος εξαγωγής: Απόσταξη ατμού των φύλλων
  • Διαλυτότητα: Διαλύεται σε αλκοόλη, φυτικά και αιθέρια έλαια, σχεδόν αδιάλυτο στο νερό
  • Κύριο συστατικό: Καρβόνη
  • Ποσοστό χρήσης: Έως 2%
  • Ποσοστό χρήσης σε προϊόντα περιποίησης δέρματος: Έως 0,5%
  • Προέλευση: Γερμανία
  • INCI: Mentha spicata

Κατασκευαστής

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Άρωμα / Φυτό
Δυόσμος
Ποσότητα
500 ml
Χαρακτήρας Αρώματος
Καμφορούχο
Ιδιότητες
Βρώσιμο, Βιολογικό
με Σταγονόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Δες όλα τα χαρακτηριστικά
Ερωτήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

Το αιθέριο έλαιο δυόσμου είναι βιολογικό, βρώσιμο και προέρχεται από την απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού Mentha spicata. Έχει φρέσκο, δροσερό, καμφορούχο άρωμα με νότες κύμινου και κύριο συστατικό την καρβόνη. Διαλύεται σε αλκοόλη, φυτικά και αιθέρια έλαια, αλλά σχεδόν καθόλου στο νερό.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως άρωμα χώρου, σε λάδι μασάζ ή μπάνιου και σε οσφρητική φιάλη. Το ποσοστό χρήσης φτάνει έως 2%, ενώ σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος έως 0,5%. Δεν εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα και δεν προορίζεται για χρήση από εγκύους ή θηλάζουσες.

  • Ποσότητα: 500 ml
  • Φυτό: Δυόσμος (Mentha spicata)
  • Άρωμα: Καμφορούχο, φρέσκο και δροσερό, με νότες κύμινου
  • Χαρακτήρας: Βρώσιμο
  • Βιολογικό: Ναι
  • Μέθοδος εξαγωγής: Απόσταξη ατμού των φύλλων
  • Διαλυτότητα: Διαλύεται σε αλκοόλη, φυτικά και αιθέρια έλαια, σχεδόν αδιάλυτο στο νερό
  • Κύριο συστατικό: Καρβόνη
  • Ποσοστό χρήσης: Έως 2%
  • Ποσοστό χρήσης σε προϊόντα περιποίησης δέρματος: Έως 0,5%
  • Προέλευση: Γερμανία
  • INCI: Mentha spicata

Κατασκευαστής

Άρωμα / Φυτό
Δυόσμος
Ποσότητα
500 ml
Χαρακτήρας Αρώματος
Καμφορούχο
Ιδιότητες
Βρώσιμο, Βιολογικό
με Σταγονόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

279,00 €
Δωρεάν   μεταφορικά