Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού είναι ένα φυσικό προϊόν που εξάγεται από την πίεση των φλοιών πορτοκαλιού. Διαθέτει ευχάριστο άρωμα και αρωματική γεύση. Χρησιμοποιείται συχνά στη φροντίδα καλλυντικών, αρωμάτων και καθαριστικών προϊόντων. Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και χαλαρωτικές ιδιότητες, είναι δημοφιλές στον τομέα της αρωματοθεραπείας και μπορεί να συμβάλει στη μείωση του άγχους, της ανασφάλειας και της κατάθλιψης. Επίσης, μπορεί να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας στη διαδικασία επούλωσης των πληγών και άλλων προβλημάτων του δέρματος.
- Συστατικά: CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL.
Προειδοποιήσεις:
- Τα αιθέρια έλαια προορίζονται μόνο για εξωτερική χρήση και δεν πρέπει να καταναλώνονται.
- Ποτέ μην χρησιμοποιείτε αδιάλυτα αιθέρια έλαια; πάντα να αναμειγνύονται με έλαιο φορέα (π.χ. έλαιο jojoba ή καρύδας).
- Μην χρησιμοποιείτε αδιάλυτα αιθέρια έλαια σε μικρά παιδιά, εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες, ή σε άτομα με σοβαρές ασθένειες ή υπό φαρμακευτική αγωγή.
- Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα κατά τη χρήση αιθέριων ελαίων.
- Εάν προκύψουν αλλεργικές αντιδράσεις ή ερεθισμοί, σταματήστε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε γιατρό.
- Βεβαιωθείτε ότι τα αιθέρια έλαια αποθηκεύονται σωστά σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από παιδιά και κατοικίδια.
- Μην χρησιμοποιείτε ληγμένα αιθέρια έλαια, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς ή άλλα προβλήματα.
- Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν από τη χρήση αιθέριων ελαίων για θεραπεία ή άλλες θεραπείες.
Χώρα προέλευσης: Ιταλία
Χαρακτηριστικά
- Μέγεθος
- Όλες οι Φυλές
- Κυρίως Συστατικό
- Κοτόπουλο, Κρέας
- Είδος
- Snack
Διατροφική Ανάγκη
- Διατροφή
- για Αρθρώσεις
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.