Το αιθέριο έλαιο μέντας Meta χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, στα καλλυντικά και στο μασάζ, καθώς και στο μπάνιο. Έχει δροσερό, καμφορούχο άρωμα.
- Ποσότητα: 10 ml
- Άρωμα / Φυτό: Μέντα
- Χαρακτήρας αρώματος: Καμφορούχος
- Χρήση: Αρωματοθεραπεία, καλλυντικά, μασάζ και μπάνιο
- Άρωμα / Φυτό
- Μέντα
- Ποσότητα
- 10 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Καμφορούχο
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.