Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Drama_Coca

Έρχεται όπως ΌΛΑ τα γνήσια Arnette ή Έρχεται σε χάρτινο κουτί χωρίς θήκη/χωρίς αυτοκόλλητα & το λογότυπο- σύμβολο της Arnette είναι με μπογιά?Ρωτάω γιατί ήρθαν από sky.optic μέσα σε 1 χάρτινο κουτί & χωρίς θήκη + ένα χρώμα robber black με κάθετα γραμμένο το Arnette ??????

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

my_katsas

Ακριβώς όπως το αναφέρεις ήρθανε και σε μένα από τον ίδιο πωλητή. Προσωπικά ικανοποιημένος έχω μεινει

3 Σχόλια

Drama_Coca

Αδερφέ έχω αγοράσει σχεδόν όλα τα Arnette πού ήρθαν στην Ελλάδα εκτός από το πρώτο πού ήταν κόκκινο μεταλλικό. Αυτά που φέρνουν είναι Β' κατηγορίας Arnette τα περισσότερα & όλα τα πουγκιά β' κατηγορίας για οικονομικούς λόγους. Τα γνήσια Arnette έχουν σύμβολο & λογότυπο ασημένιο σε πλάγια γραφή. επίσης ΌΛΑ τα Arnette έχουν αυτοκόλλητα μέσα στη θήκη ARNETTE που πάλι η θήκη τώρα πού είναι παραληλλογραμμη πλέον εχει επάνω Arnette σε πλάγια γραφή & το σύμβολο πρεσαριστα στην θήκη που κάνεις δεν φέρνει. Τα φέρνουν σε χαρτόκουτο από εκεί καταλαβαίνεις την β' κατηγορία.

Drama_Coca

Εδώ στο εξοχικό & βρήκα 3 πουγκιά γνήσιων Arnette & 1 ζευγάρι γυαλιά Grey Grey μετά από 20 χρόνια μπάνια/θάλασσα/ντούζ σε παραλίες & είναι σαν καινούργιο το γυαλί. Αντίθετα εδω πού λες ικανοποιημένος μου ήρθε σε κουτί χωρίς ασημένια γράμματα Arnette hotshot robber black που να αντέξουν 1 χρόνο παραλίες ούτε 1 καλοκαίρι βάλε βγάλε τα γυαλιά όταν φοράς κράνος άντε γειά το robber black εδώ παίζει πολύ fishing ?

my_katsas

δεν αντιλέγω φαίνεται και ειναι Β' ποιότητας

Όνομα χρήστη