What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ShadowVibes

Μακρυά- μακρυά-μακρυά. το service της sony είναι εγκληματικό. Μου χάλασε το Μ4 aqua black το πήγα στο service στην Ευελπίδων, το έλεγξαν καιείπαν ότι είναι καμμένη η οθόνη, και θα σταλεί στο κεντρικό service. Μετά από 8 μέρες ρώτησα τί νέα έχουμε και μου είπαν ότι είναι σπασμένη η "πλακέτα"???? και είναι χαραγμένη με κατσαβίδι!!!!!!!!. Είναι ακριβή η επισκευή για οθόνη και σπάσανε την πλακέτα λέγοντάς μου ότι σπάει εύκολα, ακόμα και αφήνοντάς το στο τραπέζι. Στην απάντησή μου ότι θα έπρεπε να σπάσει πρώτα η οθόνη και μετά αν η πλακέτα μου αντιπρότειναν για επισκευή 240 ευρώ συν το ΦΠΑ. για ένα κινητό που αγόρασα 175 ευρώ!?!?!?!?!? 6/μακρυά-μακρυά και πάλι μακρυά από την SONY

Username

2 Replies

Gwgoula_Aigalew

Παιδιά τι να πω έχω χάσει πάσα ιδέα με όλα αυτά που διαβάζω γιαυτό το κινητό κριμας τα λεφτά που δώσαμε τα λυπάμαι τι να πω άλλο έχω βαρεθεί με αυτό το κινητό ενώ έχω μάθει όλο το μενού αλλά έχω απογοητευτεί

Username
ioannisjb

Αφού σου χάλασε! Λογικά το χαλασες.. Τι θα ήθελες να κάνει το σέρβις; Μήπως να στο φτιάξει με τρόπο μαγικό;; Αν εσύ έκανες κακή χρήση καλά να πάθεις.. Επειδή το πήρες με 180 ευρω δε σημαίνει ότι είναι φτιαγμένο από πλαστικό όπως τα παλιά που δε παθαίνουν τίποτα.. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής κ θα έπρεπε να το προσέχεις σαν τα μάτια σου για να μη χαλάσει... Δε σου φταίει η Sony ούτε κ το σέρβις της.. Καλύτερα να έπαιρνες τίποτα άλλο..

2 Comments

makriant

εμενα παλι μου ειχε σπασει η καμερα και μετα μου την αλλαξαν και την εχουν γεμισει με δαχτυλιες και τωρα ειναι θαμπη. ΤΟ SERVICE ΤΗΣ SONY ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟ!!!

ioannisjb

Αυτό μπορεί να συμβεί παντού κ στη τελική μπορείς να τους το ξαναστειλεις κ να τους κάνεις επιπληξη. Αν ισχύει βέβαια αυτό που λες κ δεν λες ψέματα

Username