What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Vasilina_Stachouli

Μπερδεύτηκα τώρα με όλα αυτά που λέει ο καθένας. Ας υποθέσουμε ότι έχω καλά κλειστά τα καπάκια. Αν το βυθίσω για φώτο βίντεο κτλ. θα έχω πρόβλημα?

Username

3 Replies

Ao_Usagi

Η Sony διευκρινίζει ότι είναι αδιάβροχο σε γλυκό νερό και όχι σε αλμυρό. Το έχω 2 χρόνια, και έχω βγάλει άπειρα βίντεο σε πισίνα. Στην θάλασσα όμως δεν τολμώ να το βάλω. Το αποτέλεσμα μετά από κάθε λήψη μέσα στο νερό, είναι να χαλάει το ηχείο για 10 λεπτά αλλά μετά ξανά φτιάχνει. Το μόνο αρνητικό για εμένα, είναι ότι η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το πρόβλημα. Αλλά παιδιά στην Ελλάδα ζούμε. Η Sony στην Ιαπωνία, δεν είναι σαν τους βαρεμένους Ελληνες. Γιατί στην Ιαπωνία αυτό το κομμάτι της υγρασίας, το καλύπτουν.

Username
Nikos_Korianitis

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα είναι οκ αλλά μετά θέλει πλύσιμο καλά στην βρύση

Username
John 85

Το καλύτερο είναι να μην το κάνεις... Υπό φυσιολογικές συνθήκες το κινητό είναι αδιάβροχο αλλά με το πέρασμα του καιρού με τη ζεστη με το κρύο με τις συστοδιαστολες με την φθορά των λαστιχων στα καπάκια κλπ η συσκευή αρχίζει να χάνει την πλήρη αδιαβροχοποιηση του... Και τέλος σημαντικότατο ΠΟΤΕ σε αλμυρό νερό! Μόνο γλυκό νερό ποτάμια λίμνες κλπ... Ακόμη και σε πισίνα θα θέλει ξέπλυμα μετά λόγω χλωρίου...

Username