Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
MorhBlaxara

το κινητο περιεχει 8 gb μνημη ακριβως η λιγιοτερα?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

st.tsokanas

Φιλε το περιμενα πως και πως να το παρω ειχα διαβασει τα καλυτερα και μολις το πηρα αλλαξα γνωμη σε μερικα θεματα!Οπως οτι το τηλεφωνο εχει ελευθερη μνημη απο τα 8gb μονο γυρω στα 2gb, για την ακριβεια 1,27 και αμα σβησεις κατι στην μνημη φτανει τοσο! Επισης δεχεται εως και 32gb sdcard και οχι παραπανω!! Σε θεμα μνημης ειναι πολυ ασχημο, οπως και η μπαταρια κραταει το πολυ μια μερα σε φουλ ρυθμους!! Σε ολα τα αλλα ειναι αρκετα καλο για τα χρηματα του οπως η ραμ τρεχει πολλες εφαρμογες και δεν κολλαει σχεδον καθολου, το multitasking του ειναι αρκετα γρηγορο και δεν κολλαει, η καμερα ειναι παρα πολυ καλη (εδω μπορουμε να πουμε ειναι η εγγυηση της sony) επισης δεν ειναι μεταλικο οπως της σειρας Z που μπορει να σπασει ευκολα (αμα δεν χρησιμοποιεις θηκη και δεν συνησταται) ακομα και η οθονη του ειναι πολυ καλη γιατι εχει πλαστικο απο εξω και το κρυσταλλο ειναι απο μεσα, γιαυτο ειναι aqua! Σε γενικες γραμμες το τηλεφωνο ειναι αρκετα καλο απλα αν γνωριζα απο την αρχη τα 2-3 θεματα που εχει θα πηγαινα χαλαρα στο Xiaomi note3 ειναι τοπ στα χρημματα του!

2 Σχόλια

P_Simon

το κινητο εχει 3gb ελευθερα αμα κανεις ενημερωση στο λειτουργικο ΧΩΡΙΣ ,επαναλαμβανω ΧΩΡΙΣ να ενημερωσεις καμια προεγκατεστημενη εφαρμογη.για να σ λεει οτι εχεις 1,κατι gb ελευθερα.παει να πει οτι ενημερωσες ολες τις αχρηστες εφαρμογες που δεν θα χρησιμοποιεις σχεδον ποτε.ψαξε στο google και θα καταλαβεις"
επισης,το android 6 που θα κυκλοφορησει στο Μ4 σε λιγο καιρο,θα πιανει λιγοτερο χωρο απ το android 5 λογικα

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη