Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
AtHAN_PAPA9

Ήθελα να ξερά ,σκοπίμως η τιμή μπαίνει τόσο εξωφρενικά ψηλά; Υποτίθεται ξαναβγήκε σε παραγωγή ο ενλογω επεξεργαστής ryzen 5800x3d για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ακριβών ddr5 ,αν τον βγάζουν οι μεσάζοντες στην ελληνική αγορά με 370€ με χαμηλότερη καταγεγραμμένη τιμή στα 280€ 2 χρονια πριν στο σκρουτζ,γιατί κάποιος να μη πάει σε ryzen 7800X3D στα 280€ που κοστίζει αυτή τη στιγμη ; Και με το υπόλοιπο αγοράζει DDR5 μνημες και πατσιζει σε κόστος με τις DDR4 ; Καλή η τσέπη αλλά θέλει και λίγο μυαλό πριν βγάλετε τιμολόγηση για προϊόν επανακυκλοφορίας ,εξταστε λίγο πιο ορθολογικά τα κριτήρια της τιμολογησης

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Dueistheshit

ξαναβγηκε για οσους 8ελουν να παραμεινουν σε μνημες ddr4 βαζοντας τον 5800x3d. για οσους εχουν ηδη το συστημα....

Όνομα χρήστη
AntwKats

scalping και μεταπωληση , γιαυτο η AMD την ξανακυκλοφόρησε.

Όνομα χρήστη
makis_kranitis

με αυτα τα λεφτα παιρνεις ryzen 9 5950x που ειναι αρκετα καλυτερος εχω φτιαξει 2 συστηματα ιδια σχεδον το δευτερο το εφτιαξα τωρα ειχα ορισμενα εξαρτηματα το πρωτο ειναι be quiet pure base 802 μητρικη asus rog b550 f gaming wifi ii ryzen 9 5950x με dark pro 5 ψυκτρα rm1000x τροφοδοτικο 8 bequiet ανεμιστηρες 2 hdd 6+4 giga + 1 nvme και 64 ραμ και καρτα γραφικων rx 9060xt 16 γιγα και 64 ραμ 3200 η διαφορα στο δευτερο συστημα ειναι μονο ραμ 32 γιγα 4060 και 5600χ ολα τα αλλα ειναι ιδια

Όνομα χρήστη
chrisdiam

Η τιμή ήταν πράγματι απογοήτευση για εμάς που τον περιμέναμε πως και πως. Αλλά πιστεύω ότι αν κόστιζε 100 ευρώ λιγότερο θα έκαναν πάρτι οι scalpers και θα το πληρώναμε εκεί το καπέλο. Οπότε καλύτερα στη AMD που στην τελική έδωσε ξανά ζωή στην ΑΜ4 πλατφόρμα

Όνομα χρήστη