Δεν καταλαβαινω αν πρεπει να ειμαι παρων για να ποτισει τοτε τι αυτοματο ποτιστικο ειναι;; Γιατι να μην συνδεσω τον σωληνα ποτισματος στην βρυση κ να πηγαινω να ανοιγω να ποτισει;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Δεν καταλαβαινω αν πρεπει να ειμαι παρων για να ποτισει τοτε τι αυτοματο ποτιστικο ειναι;; Γιατι να μην συνδεσω τον σωληνα ποτισματος στην βρυση κ να πηγαινω να ανοιγω να ποτισει;
2 Απαντήσεις
Γιατί έτσι και αλλιώς την πρώτη φορά που θα ποτίσει , πρέπει να είσαι παρών να ρυθμίσεις τα μπεκάκια. Τις επόμενες μέρες θα ποτιζει την ώρα που το έχεις προγραμματίσει χωρίς να χρειάζεται να είσαι παρών.
Για να γίνει προγραμματισμός πρέπει όντως να εισαι παρών. Το ανοίγεις, ποτίζει όση ώρα θες και το κλείνεις. Τις επόμενες μέρες την ιδια ωρα θα τα κάνει μόνο του. Για απλό προγραμματισμό σε μπαλκόνι ειναι οκ. Απλα αν θες να ποτιζει το βραδυ 2 η ωρα που λεει στα σχολια καποιος πρεπει να σηκωθεις 2 το βραδυ να το ανοιξεις και να το κλεισεις και μετα θα ποτιζει για παντα 2 το βραδυ. Επίσης ποτίζει μια φορά την ημέρα. Εγω το εχω πχ και το εχω βαλει να ποτιζει 5 λεπτα το πρωι.. Οι δικές μου οι απαιτήσεις δεν ειναι μεγαλες εχω 7-8 γλαστρες.