Το αιθέριο έλαιο Θούγια προέρχεται από το δέντρο Thuja occidentalis. Παρασκευάζεται από τα αποξηραμένα και θρυμματισμένα φύλλα του, τα οποία διηθούνται και εκχυλίζονται.
Για χρήση στο δέρμα, αραιώνεται σε έλαιο βάσης, έως 5 σταγόνες ανά 10 ml ελαίου βάσης. Αποθηκεύεται σε δροσερό και ξηρό μέρος και φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
- Ποσότητα: 100 ml
- Φυτό: Thuja occidentalis
- INCI: Thuja occidentalis oil
- Αριθμός CAS: 8007-20-3
- Προειδοποιήσεις: Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης· μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς· μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση· τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις
- Οδηγίες ασφαλείας: Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον· να χρησιμοποιούνται προστατευτικά γάντια, ενδύματα και μέσα προστασίας ματιών ή προσώπου· σε περίπτωση κατάποσης, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό και μην προκαλέσετε εμετό· σε περίπτωση ερεθισμού του δέρματος ή εξανθήματος, συμβουλευτείτε γιατρό· αν επιμένει ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευτείτε γιατρό· συλλέξτε τη χυμένη ποσότητα· απορρίψτε το περιεχόμενο και τον περιέκτη σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις
- Άρωμα / Φυτό
- Λεμόνι
- Ποσότητα
- 100 ml
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.