Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
CHRISTOS_PAYLIDIS

Το πήρα ως laptop replacement για τα βασικά (ie mail browsing) έχοντας εξαιρετική εμπειρία με ένα παλαιότερο 11,6 atom packard bell. Όλο κολλάει & κολλάει & κολλάει και δεν είναι για τίποτα! Το κατάστημα κάνει τον Κινέζο και οι Κινέζοι της Lenovo θα έπρεπε να ντρέπονται που διέθεσαν στην αγορά τέτοια πατάτα με το λογότυπο τους. ΥΓ ακόμα και με 8 RAM δεν άλλαξε τίποτα.

Όνομα χρήστη

9 Απαντήσεις

Sakis_Pagourtzis

Kγω το ίδιο έβαλα 8ραμ κ άλλο ssd το έχω μόνο για ίντερνετ κ πάει σφαίρα

Όνομα χρήστη
Game_PlanetGR

Δε φταίμε που το υπερφορτώνεις... Ξέρεις μάθε να κρίνεις τι αξίζει να αγοράσεις και πώς θα το διατηρήσεις ύστερα. Εγώ το έχω και τρέχει σφαίρα γιατί δεν έχω βάλει τα πάντα μέσα, δεν το υπερφόρτωσα.
Έλεος πια!

Όνομα χρήστη
C-Walk Homie

"Παρε εναν SSD παρτου Windows 10 βαλε 8GB RAM"...με λιγα λογια σου λενε ολοι να πληρωσεις τα κερατα σου για ενα laptop

2 Σχόλια

GeorgeGD

Η αναβάθμιση σε Windows 10 είναι δωρεάν.
Στα υπόλοιπα είναι όπως τα λες.

x100gr

Κανεις πλάκα έτσι; Ενας SSD 128GB έχει κάτω από 20€ σήμερα . Αυτό είναι όλο . To χω από το 2015 και δεν έχω βρίσκω κάτι σήμερα (2020) στα 150€ έστω με την ίδια CPU . Δεν υπάρχει Lenovo ή σοβαρό επώνυμο κάτω από 280 με 11ρα οθόνη .

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
beyond_retro

μπραβο ρε φιλε πεστα για πεταμα είναι και κοντευω να κουφαθω που μρερικοι το λενε σχεδόν καλο.πρεπει να ντρεπονται που βγαλαν στην αγορα αυτό το σκουπιδι.οποιος θελει να πεταξει 180 ευρω αντι να τα γλεντησει ας το παρει

3 Σχόλια

gpapoglou

Σας πληροφορώ από προσωπική μου εμπειρία, ότι μετά από σβήσιμο σαβούρας, εγκατάσταση ssd και 4 ram το μηχάνημα πάει σφαίρα. Τώρα σε βάθος χρόνου θα δείξει τι αξίζει, γιατί το έχω 2 εβδομάδες μόνο, αλλά με άριστες εντυπώσεις.

alexkyra_kyra

με 4 ram πεταει ο υπολογιστης και δεν κολλαει. τωρα για παιχνιδια αμα θελετε παρτε ενα αλλο πιο ακριβο παντως για ταινιες εργασιες φμπ αξιζει εφοσον αλλαξεις ραμ

Όνομα χρήστη
kle12

Δυστυχώς έτσι... Είναι αρκετά αργό! Αν και μετά από ένα Windows update, παρατήρησα ότι δεν κολλάει τόσο...

Όνομα χρήστη
cpgr19

Παρε εναν ssd αν και ο επεξεργαστης ειναι απο τους χειροτερους-αργους για το 2015 παλι φτανει για απλα πραματα...επισης τα 2γιγα ραμ δε φτανουν με τιποτα ...αλλα αναβαθμιζεις με 20ε +4γιγα..

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη