Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_Mplats

Η μπατάρια μετα την ηλεκτρονική παραγγελια έρχεται στον χώρο μας με τα υγρά της? και πλήρως φορτισμένη ? Η αγοράζουμε επιπλέον ηλεκτρολύτη και την φορτίζουμε εμείς σε κάποιο συνεργείο αν δεν διαθέτουμε φορτιστή ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Babis_Glykiotis

Λίγο αργά είδα το θέμα, αλλά πληροφοριακά /μελλοντικά, στην συγκεκριμένη μάρκα κοιτάμε στην περιγραφή προϊόντος τον τύπο (αν τον αναγράφουν) :
Τύπος DC = Dry charged (acid pack not included) δεν περιλαμβάνει υγρό
Τύπος CP = Combi pack (acid pack included) περιλαμβάνει πακέτο υγρών
Τύπος WC = Wet charged (filled & ready to fit) έτοιμη γεμισμένη δεν χρειάζονται υγρά

άρα η YB4L-B όχι, κανονικά δεν έρχεται με υγρά (άλλο αν συνεννοηθούμε με το μαγαζί να προσθέσουν) ... η YB4L-BS ναι πρέπει να συμπεριλαμβάνει και πακετάκι υγρά στη συκευασία
H πηγή είναι από την yuasa δεν ξέρω τι παίζει γιά άλλες μάρκες, μόνο αυτήν έψαξα που με ενδιέφερε

Όνομα χρήστη
Chris1453

Υπάρχει μπαταρία που την παραγγέλνεις χωρίς υγρά, με λιγότερο κόστος και αναλαμβάνεις να τοποθετήσεις τα υγρά και να την φορτίσεις, είτε ο ίδιος αν μπορείς και ξέρεις είτε σε κάποιο κατάστημα-ηλεκτρολογείο-συνεργείο. Υπάρχει και μπαταρία που έρχεται με τον ηλεκτρολύτη(υγρά) και λίγο υψηλότερο κόστος αλλά για την φόρτιση με παραγγελία ηλεκτρονική και παραλαβή στον χώρο σου δεν το γνωρίζω. Όταν πήγα να την παραλάβω αυτοπροσώπως, ο υπάλληλος του καταστήματος μου είπε ότι αν θέλω, μπορεί να την ετοιμάσει(πλήρωση υγρών και φόρτιση). Αυτοπροσώπως όμως. Για ηλεκτρονική παραγγελία, τους παίρνεις τηλέφωνο και τους ρωτάς.

Όνομα χρήστη