Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

tasos_tasos1512808004

σε ευχαριστώ για την απάντηση.ναι τον έχω τον ενισχυτή προς το παρόν παίζει με κάτι παλιά mission 732 που έχω και κοιτάω για αναβάθμιση.παιζω κυρίως με βινυλιο και cd οπότε από αυτά που έχω διαβάσει και αυτά που λες είναι μονόδρομος.ευχαριστω για τα τιπς και σίγουρα θα κοιτάξω να βρω μαγαζί να τα ακούσω πρώτα

Όνομα χρήστη
Ioulios+

Αν έχεις ήδη τον ενισχυτή, από τις προδιαγραφές του φαίνεται ότι μπορείς.
Τα rp-160m είναι ευαίσθητα ηχεία και θα αποδώσουν. Είναι όμως πολύ λεπτομερή και θα αναδείξουν τις όποιες ατέλειες του (π.χ. αναπαραγωγή ΒΤ ή αρχείων MP3 από κάρτα SD). Αν ακούς βινύλιο, παίζει ρόλο και η ποιότητα της προενίσχυσης phono stage. Επίσης, επειδή έχουν βαθύ μπάσο, προσωπικά δε βρίσκω ότι χρειάζονται sub για να ξεσηκώσουν τον κόσμο. Μπαίνει όμως θέμα ενόχλησης των γύρω.
Επειδή τυγχάνει να ξέρω και τα r-51m, είναι εξαιρετικά αξιοπρεπή για την τιμή τους (που βλέπω ότι ανέβηκε). Δεν έχουν την έκταση και λεπτομέρεια των rp-160m. Θεωρώ και αυτά θα σου κάνουν με το συγκεκριμένο ενισχυτή. Όπως όλα τα Klipsch, είναι και αυτά ευαίσθητα.
Εξαρτάται και τι χώρο θέλεις να καλύψεις...
Αν έχεις δυνατότητα να κάνεις μια ακρόαση πριν αποφασίσεις, το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Υπόψη ότι όποια αγορά και να κάνει κανείς, τα ηχεία θέλουν στρώσιμο πριν παίξουν σε μεγάλες εντάσεις.
Επίσης, παίζουν ρόλο και τα καλώδια. Θα πρότεινα τουλάχιστον 2.5mm² διατομής χαλκού, χωρίς απαραίτητα να είναι ακριβά. Κάνουν μεγάλη διαφορά

Όνομα χρήστη