Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GiorgosVas2507

με ενδιαφερει ο πολυ καθαρος ηχος για να ακουω μουσικη σε Hi-FI συστημα .εαν τα παρω τελικα θα τα συνδιασω με εναν Yamaha ενισχυτη καινουριο μοντελο. τα ηχεια αυτα εχουν καλες μεσαιες περιοχες ?? γιατι ειδα καποιο σχολιο οτι εχει πολυ δυνατα μπασα και σκεφτηκα μηπως τα μπασα τους "μειωνουν" τις αλλες συχνοτητες.... ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Kostas_Harvey

Για Klipsch μιλαμε. Ο απολυτος αρχηγος σε πριμα και μεσαια. Εαν εχει και μπασα οπως το συγκεκριμενο ειναι μονοδρομος. Αλλα προσοχη. Τι μουσικη ακους. Αν ακουν soft, τζαζουλες ηπιες, κλασικη θα πας σε Αγγλικο ηχειο.
Αν ακους Blues, Rock, funky, dance, hip-hop, η βλεπεις ταινιες ακουγοντας μεσω HiFi ειναι οτι καλυτερο. Δυνατος, αναλυτικος , κρυσταλινος, Αμερικανικος ηχος για λατρεις της δυνατης μουσικης και σε στυλ και σε ενταση.

1 Σχόλιο

GiorgosVas2507

ναι τετοια μουσικη ακουω περισσοτερο [rock και dance ] αλλα ακουω και πολυ παλιοτερα τραγουδια δεκαετιας 90 και 80. απο πολλα CD που εχω αλλα θα παιξει και βινυλιο 90s eurodance μιας και εχω καμια 100σταρια δισκους.,..:) ο συνδυασμος αυτος ενισχυτη Yamaha και Klipsch λες να ειναι καλος?

Όνομα χρήστη