Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kostasvkondis

Παιδιά όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Έχω πάρει το σετ κ έχω βάλει το ένα powerline στο ρουτερ κ το άλλο στο σαλόνι. Τώρα θέλω να πάρω πάλι το ίδιο σετ δηλαδή το tl-pa8030 για να το επεκτείνω σε άλλα δωμάτια το ενσυρματο δίκτυο. Γινεται.?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Mister Lego

Ναι γίνεται, ή ότι αντίστοιχων προδιαγραφών και τεχνολογίας βάλεις, θα κάνουν join στο ίδιο powerline δίκτυο και θα λειτουργούν.
Έχω 5 συνολικά σε σπίτι με πολλά δωμάτια και 3φασικό ρεύμα και δουλεύουν όλα καταπληκτικά (είτε με καλώδια πάνω τους είτε κάποια και ως WiFi spots).

3 Σχόλια

kostasvkondis

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να φανταστείς ότι πήγα στον κωτσοβολο με σκοπό να πάρω κ 2ο σετ κ ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα συνεργάζονται μεταξύ τους, τούς ρώτησα (από βλακεια μου) μου είπαν πως δεν κάνει κ ότι δε θα αναγνωριζονται κ τα 4 powerlines μεταξύ τους... Ότι να ναι ασχετιλα

Mister Lego

Για αυτό κι εγώ πια πάω και παίρνω ακριβώς ότι θέλω χωρίς να μιλάω στα καταστήματα! Θέλει την έρευνα πριν φυσικά, αλλά παράλληλα σε ωφελεί γιατί μαθαίνεις περισσότερα :)

kostasvkondis

Έστειλα κ μέιλ στην τπ λινκ κ μου το επιβεβαίωσε ότι είναι οκ αν έχω 4 στο σπίτι. Κ εγώ τριφασικό έχω στο σπίτι κ τα κουμπωσα σήμερα κ όλα οκ.. Όταν τα πήρα σήμερα από κωτσοβολο κ του ανέφερα ότι λίγο πολύ μου έλεγε μπουρδες την προηγούμενη φορά, ο υπάλληλος με κοίταγε σαν εξωγήινο. Μόνο όταν του έδειξα το μέιλ της τπ λινκ το βούλωσε.. Πάντως σε ευχαριστώ κ πάλι φίλε μου, καλή χρονιά..

Όνομα χρήστη