Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
georgekotsis

Την εχω 1 μηνα :
-Ναι δουλεύει με Win10 ,και με πρόγραμμα και απο Internet Explorer, Ghrome -Γράφει σε microSd με ανιχνευση κίνησης , και μπορείς με το Eye4 να δεις κάθε video απο το κινητό σου. Εχει βάση για τοίχο αλλά Οχι δεν ειναι για εξωτερικό χώρο !!
-Οχι δεν κάνει για baby monitor, το μοναδικό (-) της για εμένα είναι η χαμηλή ένταση του μικροφώνου ,,:(
-Ανεβάζει τελικά φωτό με ανίχνευση κίνησης - σήμερα το κατάφερα - σε FTP server !!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

SpYp

Να σε ρωτήσω για το ΜΟΤΙΟΝ DETECTION αν έχεις την καλοσύνη:
1) η κάμερα πρέπει να "γράφει" συνέχεια κι όταν ανιχνεύσει κίνηση σου στέλνει ειδοποίηση ή ενεργοποιείται μόλις ανιχνεύσει κίνηση?
2) η ειδοποίηση ότι ανιχνεύτηκε κίνηση αφορά σε αποστολή mail. To mail αυτό είναι φωτογραφία της κίνησης που ανιχνεύτηκε ή απλή ειδοποίηση να μπεις σε λογαριασμό στον FTP server μέσω κινητού τηλεφώνου?
3) μπορείς να ορίσεις περισσότερα του ενός e-mails για την αποστολή της ειδοποίησης?
4) τα μηνύματα ειδοποίησης έρχονται απευθείας στο mail σου (πχ gmail) ή για να τα δεις πρέπει να τρέχεις την εφαρμογή eye4? (Κάποιοι καταναλωτές παραπονιούνται ότι -αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με άλλες κάμερες- ο ενσωματωμένος browser ΔΕΝ λειτουργεί και ΔΕΝ στέλνει τα alerts στο gmail και πρέπει να τρέχεις διαρκώς την εφαρμογή eye4.)

Όνομα χρήστη