Έχει όντως τόσο μεγάλο θέμα με το grey banding όσο λένε ή σε καθημερινή χρήση δεν φαίνεται τόσο πολύ ;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχει όντως τόσο μεγάλο θέμα με το grey banding όσο λένε ή σε καθημερινή χρήση δεν φαίνεται τόσο πολύ ;
2 Απαντήσεις
φιλε μου την πηρα την οθονη, Εχει πολυ λιγο grey banding που δεν φαινεται πολυ σε καθημερινη χρηση αλλα εμενα με ξενερωνει γιατι εδωσα 650 ευρω και δεν δικαιολογειται.Εγω μετανιωσα και τωρα θα επαιρνα το τριτης γενιας. Κατα τα αλλα ειναι υπεροχο . Δες το ειχα ανεβασει στο reddit οταν το πηρα.https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1rnfpds/hello_guys_just_got_the_asus_rog_xg27aqwmg_tandem/
Η συγκεκριμένη οθόνη ΔΕΝ μπορεί να έρθει χωρίς grey banding και DSE (Dirty Screen Effect) , διαφέρουν δηλαδή τα panels σε αυτά τα 2 flaws από λίγο έως πολύ.
Το grey banding πιθανότατα να είναι ενοχλητικό σε εφαρμογές/ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν στατικό σκούρο γκρι φόντο , και περισσότερο σε παιχνίδια/ταινίες που περιλαμβάνουν σκηνές με διάφορα shades του γκρι. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Little Nightmares.
2 Σχόλια
Συγκριτικά με άλλες που έχω δει είναι ελάχιστο οπότε φαντάσου σου έτυχε καλή παρτίδα. Ακόμα και έτσι όμως για αυτά τα λεφτά δεν αξίζει με τίποτα..... Ευχαριστώ !!
παρε τριτης γενιας αν θες αλλιως περιμενε να τελειοποιησουν τις γραμμες παραγωγης των tandem και να εξαλειφθει το θεμα