Το αιθέριο έλαιο μέντας έχει δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, σε αρωματικό μπάνιο ή για μασάζ μετά από κατάλληλη αραίωση. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε κατάλληλες καλλυντικές βάσεις για την περιποίηση της λιπαρής και θαμπής επιδερμίδας. Προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση.
- Άρωμα / Φυτό: Μέντα (Mentha piperita)
- Ποσότητα: 10 ml
- Χρήση: Εξωτερική
Κατασκευαστής
OEM- Άρωμα / Φυτό
- Μέντα
- Ποσότητα
- 10 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- -
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.