Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
morfe@s

Αγόρασα το ps5 slim digital με δώρο το fifa26 αλλά δεν βρίσκω το voucher με τον κωδικό για να κάνω redeem το παιχνίδι....Εχει μέσα βιβλιαράκι του fifa26 αλλα πουθενά το voucher....Ουτε πουθενα κάτι οπως παλια που το ξύναμε και το βρίσκαμε.....Any ideas?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

DIMITRIOS_PAVLOPOULOS

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω δε ξέρω άμα βρήκες την άκρη..κι εγώ το μόνο που έχω βρει είναι το βιβλιαράκι και πουθενά το voucher...

3 Σχόλια

morfe@s

Τελικά δεν υπάρχει κάτι για ξύσιμο αυτή την φορά αν και τις περισσότερες φορές ετσι ειναι αλλά στο τέλος στην τελευταία σελλίδα του FIFA υπαρχει ο κωδικος με μικρά γράμματα!

THANKS!

Thrasyvoulos Michos

καλησπέρα.. μιλάμε για ένα 10 ψηφίο κωδικό ? δε βρίσκω 12 ψηφίο.. ευχαριστώ

Όνομα χρήστη
andreask90

Καλησπέρα Φίλε. Κι εγώ το ίδιο bundle πήρα πριν λίγες ημέρες από Κωτσόβολο και υπήρχε μέσα ένα φυλλαδιάκι με τον κωδικό του παιχνιδιού. το έξυσα και αποκαλύφθηκε ο κωδικός. Θέλει λίγη προσοχή γιατί οι περισσότεροι πετάμε κατευεθείαν ότι βιβλιαράκι υπάρχει στη συσκευασία

2 Σχόλια

Nikos Agorastos

να ρωτήσω, αυτό το voucher fifa'26, είναι συνδρομή (δηλαδή ισχύει για μια περίοδο π.χ 1 χρόνο?) ή ισχύει για πάντα σαν παιχνίδι μέσα στην κονσόλα?

andreask90

ισχύει για πάντα. ανοίγεις το playstation store> πας στο redeem, βάζεις τον κωδικό που έχει μέσα στο πακέτο και κατεβαίνει το fc26. μετά στο εμφανίζει σαν purchased, σαν να το έχεις αγοράσει. Δεν είναι συνδρομή, ούτε απαιτείται να συμπληρώσεις τραπεζική κάρτα.
Έχει ένα βιβλιαράκι με την εικόνα του fc26 και στην πίσω όψη έχει ένα ορθογώνιο πλαίσιο , το ξύνεις και αποκαλύπτεται ο κωδικός

Όνομα χρήστη