Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panagiotis_Tzelais

Εχω τοποθετήσει την κάμερα και το ηλιακό πάνελ εδώ και μια εβδομάδα. Το πάνελ δέχεται απευθείας ηλιακό φως 8 με 10 ώρες την ημέρα συνεχώς. Εχω χρησιποιήσει το καλώδιο επέκτασης. Η στάθμη της μπαταρίας πέφτει συνεχώς. τώρα είναι στο 26% αλλά ΔΕΝ ΦΟΡΤΊΖΕΙ. Εχω ελέγξει τις συνδέσεις και είναι ΟΚ. Κάποια συμβουλή? ή υπάρχει πρόβλημα στην κάμερα/ πάνελ?

Συνέχεια:
Σύνδεσα την κάμερα στο ηλιακό πάνελ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ και φορτίζει μια χαρά. Όταν ξανασύνδεσα με το καλωδιο επέκτσσης πάλι δεν φορτίζει, επομένως το πρόβλημα είναι το USB ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ. Πως μπορώ να το αντικαταστήσω ή να προμηθευτώ ενα καινούριο?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

10 Σχόλια

GEORGIOS Τ

κάτι δεν έχει γίνει σωστά υπάρχει να ρυθμίσεις και από την εφαρμογή να ορίσεις ότι φορτίζεται με ηλιακό πάνελ μες στην εφαρμογή της τάπω

Panagiotis_Tzelais

χωρίς το καλώδιο επέκτασης φωρτίζει κανονικά, όταν συνδέω και το καλώδιο επέκτασης δεν φωρτίζει. Αρα το καλώδιο επέκτασης είναι προβληματικό.
Πως μπορώ να το αντικαταστήσω ή να προμηθευτώ ένα σωστό καλώδιο για αυτή την κάμερα?

GEORGIOS Τ

λογικά θα έχει θέμα το καλώδιο έτσι όπως τα λέτε έχω τουλάχιστον τρεις αυτής της εταιρείας δεν μου δημιούργησε ποτέ προβλημα και από τις 3 επέκταση δούλεψε κανονικά η μία από τις τρεις χρειάστηκε να προεκτείνω το καλώδιο 15 μέτρα αγόρασα 2 καλώδια προεκτάσεις των τεσσάρων και 5 m τα οποία ήταν συμβατάμι της συγκεκριμένη εταιρείας αλλά και με άλλη εταιρεία που είχα κάμερα ρεόλικ υπάρχουν τέτοιου τύπου καλώδια μέσω skroutz στα έχω προμηθευτεί και μάλιστα το ένα ήταν της εταιρείας τάπω σαν κι αυτό που έχει κάμερα σου το κόστος παίζεις συνήθως από 10 έως 40€ αναλόγως κάποιες φορές δεν υπάρχει το έχει μόνο να κατάστημα

Panagiotis_Tzelais

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου!!!Πως το βρίσκω? Σε ποιό κατάστημα θα μπορούσα να το προμηθευτώ? έχεις κάποιο link?

GEORGIOS Τ

αυτό εδώ να προτιμήσεις υπάρχει άλλο ένα της ρεόλικ με πέντε ευρώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν είμαι σίγουρος αν ένθεση συμβατό με τη συγκεκριμένη κάμερα αυτό είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει το έχω και εγώ έχω κάνει και αξιολόγηση

GEORGIOS Τ

και αυτό τελικά το έχω δοκιμάσει που έχει πέντε ευρώ απλά να προσέξεις την ένωση που κάνει το καλώδιο της κάμερας αν είναι σε στρογγυλό ή τετράγωνο για να έχεις στεγανότητα και τα δύο είναι συμβατά και θα σου δουλέψουνε

Όνομα χρήστη