Εχω μπερδευτεί μεταξύ αυτου του μοντέλου 50C61K και του μοντέλου 50C6K... Στο ChatGPT δείχνει ότι ειναι κατωτερη η 50C61K σε σχέση με την 50C6K . έτσι δικαιολογειται μαλλον και η διαφορα τιμής περίπου των 100 €.
εχει ANDROID 14 ή 12 ; και ποιο το τελευταιο firmware?
μπορει να μας βοηθησει καποιος που εχει το συγκεκριμένο προιον 50C61K
επισης για την αξιοπιστία του ρουμανικου site έχουμε καποια συγκεκριμένη πληροφορηση;
16 Comments
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Οπότε και εσύ έχεις παραγγείλει από το ρουμανικό site? Οπότε να προτείνω να μου το στείλουν με άλλη μεταφορική εταιρεία;
Τι μπορεί να πάει στραβά με την DPD? Καθυστερεί ή θα έχουμε πρόβλημα στην συσκευασία; Αφού έχουμε την προστασία από το Σκρουτζ.
Μακάρι να είναι απειροελάχιστες οι διαφορές μεταξύ 50C61K και 50C6K
Μπορεί κανένας άλλος να μας το επιβεβαιώσει αυτό ;
Ευχαριστώ πολύ
Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα η DPD συνεργάζεται με την ACS ευελπιστώ ότι δεν θα παραλείψουν τόσο μεγάλα πακέτα και αν ναι τότε θα επικοινωνήσουμε με Skroutz ότι και να γίνει υπάρχει ασφάλεια που εγγυάται η Σκρουτζ.
Εσύ πότε έκανες παραγγελία από το ρουμανικό site για την TCL 50C61K? Ποτε περιμένεις να έρθει;
9 Φεβρουαρίου περιμένω να έρθει έκανα την παραγγελιά στις 28 Ιανουαρίου πολλοί συγκρίνουν την C61k με την C6ks ναι αλλά η C61k έχει 144Hz η C6ks έχει Ρυθμό ανανέωσης 60-120 ξ διαφορά που πιστεύω ότι έχει η C61k από την c6k είναι ότι έχει περισσότερα Dim η C6k στην εικόνα και κάτι περισσότερο στον ήχο παρόλαυτα είναι πανομοιότυπες επίσης αυτή που παραγγείλαμε εμείς έχει Chromecast in ενώ η C6k έχει Miracast και μια θύρα παραπάνω η διάφορες είναι γελοίες μπορείς να διαβάσεις κριτικές
C7k ήθελα να πω η C6k δεν είναι καθόλου ανώτερη από την C61k διάβασε κριτικές της τηλεόρασης C61k πολύ αγοραστές το λένε ότι αξίζει να την αγοράσεις ακόμη και από την C7k
Οπότε προτείνεις να παραγγείλω την 50C61K που είναι καλή επιλογή ισάξια με την 50C6K;;; Και είναι ανώτερη από την 50C7K;;;
Δεν είναι ίδια τελικα η 50C61K με την 50C6KS;;
Έχει καλο ήχο; subwoofer? 2x10W ή παραπάνω;
Εγώ κοιτούσα και την 50P7k αλλά νομίζω ότι η 50C61K είναι καλύτερη Οπότε θέλει περίπου 2 εβδομάδες να έρθει από το Ρουμανικό site;
Τους έστειλες μήνυμα ή στο έστειλαν με DPD και μετά παραλαβή Ελλάδα με ACS?
C61k σαφώς καλύτερη από C6k άσε τι λέει το Gpt η μία έχει 144 HZ και η άλλη 60-120 ναι τώρα η C61k με την C7k είναι πανομοιότυπες έχει μια ελάχιστη διαφορά στην εικόνα και στον ήχο ναι αλλά η C7K έχει 300 ευρώ παραπάνω οπότε C61k για εμένα είναι value Ναι τους έστειλα email μου λένε επειδή μας λέτε ότι DPD δεν είναι τόσο καλή θέλετε να αλλάξουμε μεταφορεα μετά που σκέφτηκα λέω θα αργήσουν αν πω ναι και έστειλα και στην DPD εδώ mail απάντησαν και αυτοί και λένε τα εσωτερικά πακέτα τα αναλαμβάνει η Acs οπότε όλα καλά θα πάνε πιστεύω.
Ασε φίλε!!! την πατησα... ανεβηκε η τιμή παρα πολυ οποτε δεν βλεπω να την παραγγελνω !!!!
Ναι το είδα και εγώ από το κατάστημα που την πήρα εγώ τελείωσε βλέπω
ποιες άλλες εναλλακτικές έχω με android σε τιμή κάτω από 400€?
Thomson Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD Mini LED 43MG7C15 HDR (2025) 395 έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά 144hz mini led Dolby Atmos κτλπ
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά θέλω 50 ιντσών και άσε που δεν έχω εμπιστοσύνη στην συγκεκριμένη μάρκα !!!
Φίλε για πες μου αναλυτικές εντυπώσεις από το προϊόν. Είναι ισάξιο με το 50C6K. Ενώ αυτό που αγόρασες είναι το 50C61K Επειδή έχω μικρό έπιπλο σε μήκος μπορουν τα ποδαράκια να τα βιδωσω πιο κοντά στο κέντρο; Έχει εναλλακτικές υποδοχές δηλαδή; Από το ρουμανικό site ήρθε μια χαρά; Εχει 144hz?
Έχει καλο ήχο; subwoofer? 2x10W ή παραπάνω;
φίλε μου η τηλεόραση είναι κορυφή σαφώς και είναι 144hz και έχει και του πουλιού το γάλα airplay γίνεται υπολογιστής μέσω του κινητού σου εικόνα είναι άντε γεια ήχος επίσης πολύ γρήγορη έχει ότι θες τώρα για τα ποδαράκια δεν ξέρω ναι ήρθε από Ρουμανία σε τέλεια κατάσταση και πολύ γρήγορα 5 μέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία.
Είναι ισάξια ναι τώρα για τα ποδαράκια δεν ξέρω θα σε γελάσω δεν το πρόσεξα βαζιομουν να την στήσω ?
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Και εγώ παρήγγειλα την ίδια τηλεόραση και εγώ από την Ρουμανία. Ελπίζω να έρθει μέχρι και 18 Φεβρουαρίου που μου λέει και να έρθει σε καλη κατάσταση. Γράφει το κουτί για το ακριβές μοντέλο TCL 50C61K?
Αν κοιτάξεις από κάτω απο την τηλεόραση εκεί που βιδωνουν τα ποδαράκια αν έχει και άλλες υποδοχές πιο κοντά στο κέντρο. Κοίτα να δεις αν έχει firmware update. Τι android version είναι ; 12 ή 14;
Έχω honor android κινητό Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω airplay ή κάποιο ανάλογο;