Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
AlexisDS

Μπορείς τελικά να κάνεις πληρωμές με NFC, έστω και μέσω Curve; Είναι απλή διαδικασία ή πρέπει να ανοίξεις εφαρμογές κτλπ ; Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Βεβαιως μπορεις να κανεις. Εγω κανω τακτικα. Πρεπει για αρχη να κατεβασεις curve και να φτιαξεις εναν λογαριασμο. Προσοχη στην ταυτοτητα που θα δωσεις η φωτογραφια να σου μοιαζει , υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην σε αφησει να ανοιξεις λογαριασμο. Γενικα σε αυτο το κομματι εχει θεμα η εταιρια λογο ενως προβληματος που ειχε πριν 6 μηνες. Οταν φτιαξεις λογαριασμο προσθεσε την τραπεζικη σου καρτα και βαλε την να ειναι προεπιλεγμενη. Μετα κατεβασε την curve στο ρολοι μεσο της εφαρμογης της huawei ( υπαρχει μεσα στο app gallery ) , και πηγαινε στις ρυθμισεις της εφαρμογης της curve. Απο εκει θα βρεις μια επιλογη που λεει για wearables οπου το πατας , κανεις οτι σου λεει και σεταρετε. Θα χρειαστει να φτιαξεις κωδικο προσβασης στο ρολοι τον οποιο μπορεις να ορισεις να υπαρχει μονο για τις πληρωμες.

Γενικα δεν ειναι κατι τρωμερο , προσωπικα το εχω για λυση αναγκης σε περιπτωση που εχω ξεχασει το κινητο μου η εχω παει για τρεξιμο χωρις αυτο και χρειαστω κατι. Στις μερες μας εισαι με ενα κινητο ολη την ωρα στο χερι οποτε δεν ειναι κατι που θα σου αλλαξει τρομερα την ζωη.

2 Σχόλια

AlexisDS

Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση. Θα με βολέψει αρκετά στα διόδια με την μηχανή!!! Μπορείς να το κάνεις και χωρίς κωδικό ; Δηλαδή όπου ακουμπήσει ανέπαφα να πληρώνει κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται κωδικό κτλπ ή πάντα θα ζητάει κωδικό ; Κωδικός με ψηφία ή μοτίβο ; Σε ευχαριστώ και πάλι !

soa008

Χωρις κωδικο δεν γινεται. Ειναι 6 ψηφια. Οταν ανοιξεις την εφαρμογη της curve στο ρολοι θα σου ζητησει τον κωδικο. Αν ηταν εχεις ανοιξει πιο πριν δεν θα στον ζητησει. Το ρολοι εχει προσωρινα ανοιγμενες εφαρμογες οπως τα κινητα. Μπορεις να τις βρεις πατωντας δυο φορες γρηγροα την πανω ροδελα. Δεν ξερω για ποση ωρα τις κραταει εκει αλλα αν την εχεις ανοιξει πιο πριν την εφαρμογη θα υπαρχει εκει και δεν θα σου ζητησει κωδικο. Προσωπικα εχω βαλει 6 μηδενικα. Αν χασω το ρολοι , μπορω ευκολα και γρηγορα απο το κινητο να ακυρωσω την curve στο ρολοι.

Όνομα χρήστη