Θερμόμετρα-Υγρασιόμετρα Χώρου

TP-LINK Ψηφιακό Θερμόμετρo για Χρήση σε Εσωτερικό Χώρο Κωδικός: t315

Θερμόμετρo της εταιρείας TP-LINK το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εξωτερικά, όπως για...

Θερμόμετρo της εταιρείας TP-LINK το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εξωτερικά, όπως για παράδειγμα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως να παραμείνετε ενήμεροι απλά για...

Δες όλη την περιγραφή Δες όλη την περιγραφή
Κι αν θέλω να το επιστρέψω;

Μπορείς να το επιστρέψεις δωρεάν εντός 14 ημερών. Αναλαμβάνουμε εμείς να έρθουμε στο χώρο σου, να το επιστρέψουμε δωρεάν και εσύ να πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Περιγραφή

Περιγραφή

Θερμόμετρo της εταιρείας TP-LINK το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εξωτερικά, όπως για παράδειγμα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως να παραμείνετε ενήμεροι απλά για τις συνθήκες που επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον ή ακόμα και να το τοποθετήσετε σε θερμοκήπια, αφού είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν η θερμοκρασία είναι ιδανική για τα φυτά σας.

*Για να λειτουργήσει το προϊόν χρειάζεται κεντρική συσκευή Tapo Hub.

Κατασκευαστής

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
t315

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Θερμόμετρo
Τοποθέτηση
Εσωτερικού Χώρου
Είδος
Επιτραπέζιο
Λειτουργία
Ψηφιακό
Χρώμα
Λευκό

Δυνατότητες

Φωτιζόμενη Οθόνη
-
Εικονίδια Άνεσης
-
Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Δες όλα τα χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις (169)

Αξιολογήσεις

1. 146
  2. 13
  3. 6
  4. 1
  5. 3
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Πρακτικότητα μεγέθους
  • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Πλήθος λειτουργιών
  • Σχέση ποιότητας τιμής

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

• TakVra74
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

+
    Ποιοτικό
    Ενσωματωμένο μαγνήτη
    Όμορφη σχεδίαση
    Αρκετά ακριβής μετρήσεις

-
    Απαραίτητο το Hub
    Δεν είναι φωτιζόμενο

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Dourmousoglou
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικά πρακτικό και plug n play. Απαιτείται tapo controller. Λειτουργεί άψογα, εξαιρετικό προϊόν.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hgi
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Καλό, το έχω συγκρίνει με θερμόμετρα-υγρασιόμετρα ακριβείας και χάνει ελάχιστα, όσα λέει ανοχή. Μικρό βολικό και αξιόπιστο στην σύνδεσή του.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panoulidios
    3
    1 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Το έχω σχεδόν 2 χρόνια και ακόμα η μπαταρία δείχνει φουλ. Στο θέμα υγρασίας σε σχέση με τον αφυγραντήρα Inventor , δείχνει 3 - 4 μονάδες πάνω.
    Όσον αφορά τη θερμοκρασία τώρα , παρατήρησα ότι όταν δουλεύω το κλιματιστικό , η θερμοκρασία του έχει μία απόκλιση 1 - 1,5 βαθμούς παρακάτω από τον αισθητήρα του κλιματιστικού και του αφυγραντήρα. Όταν έχω σβηστό το κλιματιστικό και βάλω το καλοριφέρ , τότε για κάποιο λόγο το θερμόμετρο δείχνει 4 - 5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία από το καλοριφέρ , το κλιματιστικό ( αν και κλειστό , έχει λειτουργία να βγάζει θερμοκρασία δωματίου ) , αλλά και τον αφυγραντήρα. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό , αλλά η δοκιμή έγινε για καμία ώρα , μετά ίσως ερχόταν στα ίσα του , αν και αμφιβάλλω. Τώρα στα 30 ευρώ που κοστίζει , νομίζω πως είναι αρκετά τσιμπημένο για τις 2 λειτουργίες που έχει.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CyberWalker
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ όμορφο, ιδιαίτερα ακριβές. Είχα ήδη ένα, αγόρασα και δεύτερο. μπαταρία του κρατάει τουλάχιστον ένα έτος - δε γνωρίζω για παραπάνω, μένει να φανεί.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Γιώργος.Β
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ωραία συσκευούλα όμορφη, ακριβή γι'αυτό που είναι αλλά εντάξει smart home device είναι να μου πεις. Ο αφυγραντήρας μου δείχνει 3-4% κάτω στην υγρασία συγκριτικά με αυτό αλλά δεν ξέρω ποιο είναι πιο σωστό οπότε εγώ θα πω ότι έχει ακρίβεια

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • voikonomidis
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Είναι πολύ απλό αλλά και πολύ αποτελεσματικό. Διαβάζει τη θερμοκρασία του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί αρκετά γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια, είτε πρόκειται για εξωτερικό είτε για εσωτερικό.

Η οθόνη έχει μεγάλους και ευανάγνωστους χαρακτήρες με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να διαβάσει τη θερμοκρασία από απόσταση. Η μπαταρία διαρκεί πολύ καιρό λόγω τεχνολογίας οθόνης. Είναι μικρό και διακριτικό, τοποθετείται εύκολα σε ένα σαλόνι.

Το αγόρασα στα 25 ευρώ, από τις καλύτερες επιλογές σε αυτό το κόστος δεδομένου ότι είναι TP-Link. Σκέφτομαι να αγοράσω και δεύτερο.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tsakouridis29
    1
    2 στους 58 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ψεύτικο τελείως. Πρώτη εντύπωση το βλέπεις μικρό και λες μια χαρά σαν μέγεθος. Το πήρα χωρίς το Hub με το οποίο συνεργάζεται. Από ενδείξεις, πιστεύω ότι είναι τις.πλακας, ειδικά στην υγρασία. Όταν το ακουμπάς και πας να το.μετακινησεις, εκεί που δείχνει υγρασία 71%, αν το τοποθέτησης ακριβώς δίπλα ξαφνικά πάει η ένδειξη 78, 69 71, όσο το ακουμπάς. Μετά από κάποια ώρα αν δεν το ακουμπήσεις επανέρχεται.
    Δεν θα το αγόραζα ξανά.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • W1tcher
    3
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Στην θερμοκρασια ειναι σωστο. Υγρασια παντα δειχνει 5% πανω.. Εχω αφυγραντηρα και ακομα δυο θερμομετρα. Μονο το Tp-Link δειχνει παραπανω υγρασια. Δε γνωριζω γιατι.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Revekkas
    1
    14 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Πολύ καλή ευκρίνεια οθόνης, και γενικά καλή κατασκευή. Απόκλιση στη θερμοκρασία 3,5C βαθμούς πάνω και στην υγρασία έως και 20% πάνω. Οπότε με λίγα λόγια, όσο καλή κατασκευή και να είναι απλά ΔΕΝ κάνει σωστά τη δουλειά του.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gus_Pip
    3
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αγόρασα καινούριο αφυγραντηρα inventor αυτός μου δείχνει 50% υγρασία και αυτό 70%

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lefteris_Makrygiannis
    5
    5 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

πιστεύω ότι σάς καλύψαμε πλήρως μια εικόνα χίλιες λέξεις.

delonghi αφυγραντήρας και θερμόμετρο TP link συνδιασμός χαχαχ;ζ;χαχ

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • G..A
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Πολύ ωραίο, το πήρα σαν απλό θερμόμετρο και υγρασιόμετρο χωρίς να κάνω κάποιο οικοσύστημα, (ακόμα τουλάχιστον). Από ακρίβεια θα πιστέψω τις υπόλοιπες κριτικές.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GiannisSo
    5
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Μακράν το πιο ευκρινές και όμορφο θερμόμετρο εσωτερικού χώρου . Οθόνη απίστευτη σαν αυτή που έχουν τα e-books .
    Ακριβεστατο στις μετρήσεις (εντός των ανοχών που γράφει ο κατασκευαστής ) του συγκρίνοντας το με βαθμονομημενο όργανο και όχι με άλλα που δείχνουν λάθος και τα θεωρούμε σωστά γιατί δείχνουν το ίδιο λανθασμενα μεταξύ τους .
    Με τη πάροδο του χρόνου (μετά από 6-7 χρόνια) θα χάσει σε ακρίβεια στη μέτρηση της υγρασίας όπως παθαίνουν όλα , και φυσικά λόγο τόσο μικρού κόστους δεν έχουν δυνατότητα βαθμονόμησης.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • harryk57
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Μάλλον δείχνει παραπάνω θερμοκρασία από την κανονική ή όλα τα άλλα που το σύγκρινα είναι λάθος…
    Πάντως είναι ευανάγνωστο ακόμα και από απόσταση

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ELANDREAKIS
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κάνει καλά την δουλειά του. Σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο. Το βάζω πότε πότε και μέσα στο ψυγείο για να τσεκαρω την ψύξη του

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anastasios.tzebelikos
    5

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λοιπόν έχουμε και λέμε έχω πάρει από όλες τις εταιρίες σχεδόν θερμόμετρα αλλά σαν τα tapo δεν υπάρχει , είναι πολύ πιο ευκρινέστατο από όλα τα αλλά , πιο στιβαρό και πιο όμορφο .
    Εδώ να αναφέρω ότι δεν τα έχω κάνει ζεύξη με κάποια πύλη , για να δουλεύει 100 τοις εκατό χρειάζεται μια πύλη και συγκριμένα την TP-LINK Tapo H100 , από εκεί και πέρα από ότι έχω διαβάσει και εγώ είναι καλά , μην διστάσετε να το αγοράσετε λογω τιμής , γιατί αν πάρετε κάποια άλλη μάρκα θα απογοητευτείτε .

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GeoSer
    3

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ποιοτικό προϊόν, ακριβείς μετρήσεις, αλλά άλλα στο ένα τρίτο της τιμής του προσφέρουν περισσότερα.
    Μεγάλο μείον που δεν έχει μέτρηση μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας!

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΤΝ
    4

Επιβεβαιωμένη αγορά

Δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία των μετρήσεων, αφού διαφέρει μερικές φορές απο αλλες συσκευές, ιδίως τι υγρασιόμετρο.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katerousss
    3
    6 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Φαίνεται ποιοτικό. Η οθόνη πολύ καθαρή στην ανάγνωση της. Δεν έχω άποψη αν είναι ακριβειας καθώς πρέπει να το συνδέσω με tapo hub κάτι το οποίο δεν γνώριζα και δεν έχω κιόλας. (Δεν γράφει στην περιγραφή ότι χρειάζεται) Φαντάζομαι με το hub, θα δείχνει άλλη θερμοκρασία καθώς αλλάζει συνεχώς ενώ την έχω στο ίδιο σημείο 10 λεπτά τώρα και είναι σε εσωτερικό χώρο ( για αυτό και τα 3 αστέρια) 27€ η συσκευή συν 25€ το hub. Θεωρώ ότι είναι αρκετά χρήματα για ένα θερμομετρο χώρου

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Κimi
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

• Οθόνη 2.7" τύπου E-ink, ευανάγνωστη από οποιαδήποτε γωνία
    • Όμορφο design
    • Ακριβείς μετρήσεις
    • Ρυθμός ενημέρωσης 2 sec
    • Διαστάσεις 62 x 62 x 24.5 mm
    • Περιλαμβάνει μπαταρίες (2 x AAA)
    • Περιλαμβάνει αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης για στερέωση σε κάθετη επιφάνεια
    • Περιέχει μαγνήτη για στερέωση σε μεταλλικές επιφάνειες (π.χ. ψυγείο)
    • Απαιτεί Tapo Hub για σύνδεση σε smart home
    • Με διπλό πάτημα του κουμπιού, γίνεται εναλλαγή θέσης θερμοκρασίας - υγρασίας
    • Με παρατεταμένο πάτημα κάνει reset

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • loxagos1970
    5
    9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αριστο
    ευαναγνωστη οθονη
    ακριβεια στις μετρησεις λογο του ελβετικου αισθητηρα
    απαραιτητο το hub αν θες να βλεπεις απο μακρια
    θα παρω και δευτερο

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • agorf
    5

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ίσως η συσκευή με την πιο ευκρινή οθόνη που έχω δει, χάρη στη τεχνολογία e-ink (όπως και τα Kindle). Ικανοποιητική ακρίβεια στις μετρήσεις και λειτουργεί και ως αισθητήρας θερμοκρασίας στην εφαρμογή της Tapo.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ
    5
    Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Alex198432

Επιβεβαιωμένη αγορά

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Αξιόπιστο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Καλή κατασκευή

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Τζάμπα λεφτά.
    Η υγρασία δείχνει ο, τι θέλει και είναι υπερτιμημένο για τα πράγματα που προσφέρει.

• Ποιότητα κατασκευής
    • Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Σχετικά δύσκολη ανάγνωση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • +
    Ποιοτικό
    Ενσωματωμένο μαγνήτη
    Όμορφη σχεδίαση
    Αρκετά ακριβής μετρήσεις

-
    Απαραίτητο το Hub
    Δεν είναι φωτιζόμενο

1
  • Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικά πρακτικό και plug n play. Απαιτείται tapo controller. Λειτουργεί άψογα, εξαιρετικό προϊόν.

2
  • Καλό, το έχω συγκρίνει με θερμόμετρα-υγρασιόμετρα ακριβείας και χάνει ελάχιστα, όσα λέει ανοχή. Μικρό βολικό και αξιόπιστο στην σύνδεσή του.

0
  • Το έχω σχεδόν 2 χρόνια και ακόμα η μπαταρία δείχνει φουλ. Στο θέμα υγρασίας σε σχέση με τον αφυγραντήρα Inventor , δείχνει 3 - 4 μονάδες πάνω.
    Όσον αφορά τη θερμοκρασία τώρα , παρατήρησα ότι όταν δουλεύω το κλιματιστικό , η θερμοκρασία του έχει μία απόκλιση 1 - 1,5 βαθμούς παρακάτω από τον αισθητήρα του κλιματιστικού και του αφυγραντήρα. Όταν έχω σβηστό το κλιματιστικό και βάλω το καλοριφέρ , τότε για κάποιο λόγο το θερμόμετρο δείχνει 4 - 5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία από το καλοριφέρ , το κλιματιστικό ( αν και κλειστό , έχει λειτουργία να βγάζει θερμοκρασία δωματίου ) , αλλά και τον αφυγραντήρα. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό , αλλά η δοκιμή έγινε για καμία ώρα , μετά ίσως ερχόταν στα ίσα του , αν και αμφιβάλλω. Τώρα στα 30 ευρώ που κοστίζει , νομίζω πως είναι αρκετά τσιμπημένο για τις 2 λειτουργίες που έχει.

1
  • Πολύ όμορφο, ιδιαίτερα ακριβές. Είχα ήδη ένα, αγόρασα και δεύτερο. μπαταρία του κρατάει τουλάχιστον ένα έτος - δε γνωρίζω για παραπάνω, μένει να φανεί.

3
  • Δες τα όλα
Ερωτήσεις (12)

Ερωτήσεις

467 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
D1m1tr1$

δε συγχρονίζει. Μακάρι να υπήρχε ένα hub που να κούμπωσε σε όλες τις εταιρίες...

dskoufos

Δεν μπορείς να διαχειριστείς τη συσκευή από το Tapo mobile app? Πρέπει να έχεις οπωσδήποτε Tapo Hub? Ευχαριστώ.

NikosGeop

Μπορεί να γίνει προγραμματισμός αν πχ ανεβαίνει η υγρασία να ανάβει μια πρίζα της Tapo που είναι πχ ο αφυγραντήρας;

Jcosta

μπορεί να λειτουργήσει με το apple home kit app μέσω του apple tv 4k last gen Χωρίς κάποιο tapo hub??

Δες όλες τις ερωτήσεις (12)

Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

Θερμόμετρo της εταιρείας TP-LINK το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εξωτερικά, όπως για παράδειγμα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως να παραμείνετε ενήμεροι απλά για τις συνθήκες που επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον ή ακόμα και να το τοποθετήσετε σε θερμοκήπια, αφού είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν η θερμοκρασία είναι ιδανική για τα φυτά σας.

*Για να λειτουργήσει το προϊόν χρειάζεται κεντρική συσκευή Tapo Hub.

Κατασκευαστής

Κωδικός Προϊόντος
t315

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Θερμόμετρo
Τοποθέτηση
Εσωτερικού Χώρου
Είδος
Επιτραπέζιο
Λειτουργία
Ψηφιακό
Χρώμα
Λευκό

Δυνατότητες

Φωτιζόμενη Οθόνη
-
Εικονίδια Άνεσης
-
Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις (169)

1. 146
  2. 13
  3. 6
  4. 1
  5. 3
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Πρακτικότητα μεγέθους
  • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Πλήθος λειτουργιών
  • Σχέση ποιότητας τιμής

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

• TakVra74
    4

Επιβεβαιωμένη αγορά

+
    Ποιοτικό
    Ενσωματωμένο μαγνήτη
    Όμορφη σχεδίαση
    Αρκετά ακριβής μετρήσεις

-
    Απαραίτητο το Hub
    Δεν είναι φωτιζόμενο

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Dourmousoglou
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικά πρακτικό και plug n play. Απαιτείται tapo controller. Λειτουργεί άψογα, εξαιρετικό προϊόν.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hgi
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Καλό, το έχω συγκρίνει με θερμόμετρα-υγρασιόμετρα ακριβείας και χάνει ελάχιστα, όσα λέει ανοχή. Μικρό βολικό και αξιόπιστο στην σύνδεσή του.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panoulidios
    3
    1 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Το έχω σχεδόν 2 χρόνια και ακόμα η μπαταρία δείχνει φουλ. Στο θέμα υγρασίας σε σχέση με τον αφυγραντήρα Inventor , δείχνει 3 - 4 μονάδες πάνω.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CyberWalker
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ όμορφο, ιδιαίτερα ακριβές. Είχα ήδη ένα, αγόρασα και δεύτερο. μπαταρία του κρατάει τουλάχιστον ένα έτος - δε γνωρίζω για παραπάνω, μένει να φανεί.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Γιώργος.Β
    5

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ωραία συσκευούλα όμορφη, ακριβή γι'αυτό που είναι αλλά εντάξει smart home device είναι να μου πεις. Ο αφυγραντήρας μου δείχνει 3-4% κάτω στην υγρασία συγκριτικά με αυτό αλλά δεν ξέρω ποιο είναι πιο σωστό οπότε εγώ θα πω ότι έχει ακρίβεια

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • voikonomidis
    5

Επιβεβαιωμένη αγορά

Είναι πολύ απλό αλλά και πολύ αποτελεσματικό. Διαβάζει τη θερμοκρασία του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί αρκετά γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια, είτε πρόκειται για εξωτερικό είτε για εσωτερικό.

Η οθόνη έχει μεγάλους και ευανάγνωστους χαρακτήρες με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να διαβάσει τη θερμοκρασία από απόσταση. Η μπαταρία διαρκεί πολύ καιρό λόγω τεχνολογίας οθόνης. Είναι μικρό και διακριτικό, τοποθετείται εύκολα σε ένα σαλόνι.

Το αγόρασα στα 25 ευρώ, από τις καλύτερες επιλογές σε αυτό το κόστος δεδομένου ότι είναι TP-Link. Σκέφτομαι να αγοράσω και δεύτερο.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tsakouridis29
    1
    2 στους 58 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ψεύτικο τελείως. Πρώτη εντύπωση το βλέπεις μικρό και λες μια χαρά σαν μέγεθος. Το πήρα χωρίς το Hub με το οποίο συνεργάζεται. Από ενδείξεις, πιστεύω ότι είναι τις.πλακας, ειδικά στην υγρασία. Όταν το ακουμπάς και πας να το.μετακινησεις, εκεί που δείχνει υγρασία 71%, αν το τοποθέτησης ακριβώς δίπλα ξαφνικά πάει η ένδειξη 78, 69 71, όσο το ακουμπάς. Μετά από κάποια ώρα αν δεν το ακουμπήσεις επανέρχεται.
    Δεν θα το αγόραζα ξανά.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • W1tcher
    3
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Στην θερμοκρασια ειναι σωστο. Υγρασια παντα δειχνει 5% πανω.. Εχω αφυγραντηρα και ακομα δυο θερμομετρα. Μονο το Tp-Link δειχνει παραπανω υγρασια. Δε γνωριζω γιατι.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Revekkas
    1
    14 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Πολύ καλή ευκρίνεια οθόνης, και γενικά καλή κατασκευή. Απόκλιση στη θερμοκρασία 3,5C βαθμούς πάνω και στην υγρασία έως και 20% πάνω. Οπότε με λίγα λόγια, όσο καλή κατασκευή και να είναι απλά ΔΕΝ κάνει σωστά τη δουλειά του.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gus_Pip
    3
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αγόρασα καινούριο αφυγραντηρα inventor αυτός μου δείχνει 50% υγρασία και αυτό 70%

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lefteris_Makrygiannis
    5
    5 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

πιστεύω ότι σάς καλύψαμε πλήρως μια εικόνα χίλιες λέξεις.

delonghi αφυγραντήρας και θερμόμετρο TP link συνδιασμός χαχαχ;ζ;χαχ

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • G..A
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Πολύ ωραίο, το πήρα σαν απλό θερμόμετρο και υγρασιόμετρο χωρίς να κάνω κάποιο οικοσύστημα, (ακόμα τουλάχιστον). Από ακρίβεια θα πιστέψω τις υπόλοιπες κριτικές.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GiannisSo
    5

Μακράν το πιο ευκρινές και όμορφο θερμόμετρο εσωτερικού χώρου . Οθόνη απίστευτη σαν αυτή που έχουν τα e-books .
    Ακριβεστατο στις μετρήσεις (εντός των ανοχών που γράφει ο κατασκευαστής ) του συγκρίνοντας το με βαθμονομημενο όργανο και όχι με άλλα που δείχνουν λάθος και τα θεωρούμε σωστά γιατί δείχνουν το ίδιο λανθασμενα μεταξύ τους .
    Με τη πάροδο του χρόνου (μετά από 6-7 χρόνια) θα χάσει σε ακρίβεια στη μέτρηση της υγρασίας όπως παθαίνουν όλα , και φυσικά λόγο τόσο μικρού κόστους δεν έχουν δυνατότητα βαθμονόμησης.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • harryk57
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Μάλλον δείχνει παραπάνω θερμοκρασία από την κανονική ή όλα τα άλλα που το σύγκρινα είναι λάθος…
    Πάντως είναι ευανάγνωστο ακόμα και από απόσταση

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ELANDREAKIS
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κάνει καλά την δουλειά του. Σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο. Το βάζω πότε πότε και μέσα στο ψυγείο για να τσεκαρω την ψύξη του

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anastasios.tzebelikos
    5

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λοιπόν έχουμε και λέμε έχω πάρει από όλες τις εταιρίες σχεδόν θερμόμετρα αλλά σαν τα tapo δεν υπάρχει , είναι πολύ πιο ευκρινέστατο από όλα τα αλλά , πιο στιβαρό και πιο όμορφο .
    Εδώ να αναφέρω ότι δεν τα έχω κάνει ζεύξη με κάποια πύλη , για να δουλεύει 100 τοις εκατό χρειάζεται μια πύλη και συγκριμένα την TP-LINK Tapo H100 , από εκεί και πέρα από ότι έχω διαβάσει και εγώ είναι καλά , μην διστάσετε να το αγοράσετε λογω τιμής , γιατί αν πάρετε κάποια άλλη μάρκα θα απογοητευτείτε .

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GeoSer
    3

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ποιοτικό προϊόν, ακριβείς μετρήσεις, αλλά άλλα στο ένα τρίτο της τιμής του προσφέρουν περισσότερα.
    Μεγάλο μείον που δεν έχει μέτρηση μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας!

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΤΝ
    4

Επιβεβαιωμένη αγορά

Δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία των μετρήσεων, αφού διαφέρει μερικές φορές απο αλλες συσκευές, ιδίως τι υγρασιόμετρο.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katerousss
    3
    6 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Φαίνεται ποιοτικό. Η οθόνη πολύ καθαρή στην ανάγνωση της. Δεν έχω άποψη αν είναι ακριβειας καθώς πρέπει να το συνδέσω με tapo hub κάτι το οποίο δεν γνώριζα και δεν έχω κιόλας. (Δεν γράφει στην περιγραφή ότι χρειάζεται) Φαντάζομαι με το hub, θα δείχνει άλλη θερμοκρασία καθώς αλλάζει συνεχώς ενώ την έχω στο ίδιο σημείο 10 λεπτά τώρα και είναι σε εσωτερικό χώρο ( για αυτό και τα 3 αστέρια) 27€ η συσκευή συν 25€ το hub. Θεωρώ ότι είναι αρκετά χρήματα για ένα θερμομετρο χώρου

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Κimi
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

• Οθόνη 2.7" τύπου E-ink, ευανάγνωστη από οποιαδήποτε γωνία
    • Όμορφο design
    • Ακριβείς μετρήσεις
    • Ρυθμός ενημέρωσης 2 sec
    • Διαστάσεις 62 x 62 x 24.5 mm
    • Περιλαμβάνει μπαταρίες (2 x AAA)
    • Περιλαμβάνει αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης για στερέωση σε κάθετη επιφάνεια
    • Περιέχει μαγνήτη για στερέωση σε μεταλλικές επιφάνειες (π.χ. ψυγείο)
    • Απαιτεί Tapo Hub για σύνδεση σε smart home
    • Με διπλό πάτημα του κουμπιού, γίνεται εναλλαγή θέσης θερμοκρασίας - υγρασίας
    • Με παρατεταμένο πάτημα κάνει reset

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • loxagos1970
    5
    9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αριστο
    ευαναγνωστη οθονη
    ακριβεια στις μετρησεις λογο του ελβετικου αισθητηρα
    απαραιτητο το hub αν θες να βλεπεις απο μακρια
    θα παρω και δευτερο

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • agorf
    5

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ίσως η συσκευή με την πιο ευκρινή οθόνη που έχω δει, χάρη στη τεχνολογία e-ink (όπως και τα Kindle). Ικανοποιητική ακρίβεια στις μετρήσεις και λειτουργεί και ως αισθητήρας θερμοκρασίας στην εφαρμογή της Tapo.

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ
    5
    Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Alex198432

Επιβεβαιωμένη αγορά

• Πρακτικότητα μεγέθους
    • Εύκολη ανάγνωση οθόνης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Αξιόπιστο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Καλή κατασκευή

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Τζάμπα λεφτά.
    Η υγρασία δείχνει ο, τι θέλει και είναι υπερτιμημένο για τα πράγματα που προσφέρει.

• Ποιότητα κατασκευής
    • Πρακτικότητα μεγέθους
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Σχετικά δύσκολη ανάγνωση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • +
    Ποιοτικό
    Ενσωματωμένο μαγνήτη
    Όμορφη σχεδίαση
    Αρκετά ακριβής μετρήσεις

-
    Απαραίτητο το Hub
    Δεν είναι φωτιζόμενο

1
  • Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικά πρακτικό και plug n play. Απαιτείται tapo controller. Λειτουργεί άψογα, εξαιρετικό προϊόν.

2
  • Καλό, το έχω συγκρίνει με θερμόμετρα-υγρασιόμετρα ακριβείας και χάνει ελάχιστα, όσα λέει ανοχή. Μικρό βολικό και αξιόπιστο στην σύνδεσή του.

0
  • Το έχω σχεδόν 2 χρόνια και ακόμα η μπαταρία δείχνει φουλ. Στο θέμα υγρασίας σε σχέση με τον αφυγραντήρα Inventor , δείχνει 3 - 4 μονάδες πάνω.

1
  • Πολύ όμορφο, ιδιαίτερα ακριβές. Είχα ήδη ένα, αγόρασα και δεύτερο. μπαταρία του κρατάει τουλάχιστον ένα έτος - δε γνωρίζω για παραπάνω, μένει να φανεί.

3
  • Δες τα όλα
23,80 €
5,00 €   μεταφορικά