Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mar1na

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος ποια είναι η διαφορά του αφρού με το τζελ που έχει η ίδια εταιρεία (αυτο με την μωβ συσκευασια) ;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Athena S

Τα τζελ ενδείκνυνται γενικότερα για πιο ξηρά δέρματα ή/και για μεγαλύτερες ηλικίες, όπου το δέρμα είναι φυσικά πιο αφυδατωμένο. Ο αφρός είναι για πιο λιπαρά δέρματα. Γενικά οι αφροί έχουν την τάση να ξηραίνουν το δέρμα και να αφήνουν μια αίσθηση τραβήγματος μετά τη χρήση. Άσχετα που ο συγκεκριμένος αφρός δεν το κάνει αυτό (τουλ. σε εμένα και τον χρησιμοποιώ χρόνια), και από εκεί φαίνεται και η ποιότητα των συστατικών του.

2 Σχόλια

Mar1na

Ευχαριστώ πολύ!! Θα τον δοκιμάσω τον αφρό σίγουρα

briannesam69

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.

Τα λεγόμενα foam cleansers είναι η κλασική κατηγορία των καθαριστικών με βάση το νερό. Ο πλούσιος αφρός που δημιουργούν με το μασάζ πάνω σε νωπή επιδερμίδα, έχει τη δύναμη να συμπαρασύρει ρύπους, σμήγμα, μέικαπ ακόμα και το αντηλιακό, αν και τα οργανικά φίλτρα SPF δεν απομακρύνονται εύκολα με το νερό. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας. Ταιριάζουν περισσότερο στις νεανικές, λιπαρές ή με τάση ακμής επιδερμίδες.

Σε αντίθεση με τους αφρούς, τα gels έχουν πυκνότερη σύσταση. Πολλά από αυτά αφρίζουν ενώ τα νέας γενιάς jelly cleansers, στην επαφή τους με τη νωπή επιδερμίδα μετατρέπονται σε απαλό γαλάκτωμα που απομακρύνει μακιγιάζ, σμήγμα και ρύπους κάθε τύπου. Εκτός από την καθαριστική τους δράση, είναι εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά για να προσφέρουν ολοκληρωμένη ενυδατική, αντιοξειδωτική, καταπραϋντική ή και αντιγηραντική φροντίδα, ενώ πολλά από αυτά περιέχουν ήπιους απολεπιστικούς παράγοντες (π.χ. σαλικυλικό οξύ) που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, απελευθερώνουν τους πόρους και λειαίνουν την υφή της επιδερμίδας. Είναι ιδανικά για τις κανονικές και μεικτές επιδερμίδες, και σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να ταιριάξουν και στις πιο ξηρές.

Σε μια ξηρή επιδερμίδα θα πρότεινα σίγουρα ένα γαλάκτωμα και όχι ένα τζελ εκτός και αν η ξηρότητα είναι πολύ ελαφριά και διαχειρίσιμη με πολύ καλή ενυδάτωση μετά τον καθαρισμό.

Όνομα χρήστη
briannesam69

Η μορφή τζελ είναι πιο ξηραντική και άρα αν είναι απλά λίγο λιπαρή η επιδερμίδα καλύτερα να πάρετε τον αφρό.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη