Έχω παρει airpods pro 2 και δυστυχως μου πέφτουν αργά ή γρήγορα. Αυτο που με απασχολεί είναι αν και αυτά μπορεί να πέσουν από τα αυτιά έστω και μία φορά. Απασχολω τα χερια μου όταν δουλεύω, δουλεύω σε εξωτερικούς χώρους, οπότε και μια φορά να μου πέσουν το διωρο από τα αυτιά μπορέι να είναι μοιραίο. Είναι πρόβλημα για μένα έστω καη η μία φορά. Δεν με απασχολεί δηλαδή αν έχουν πολύ ακλύτερη σταθερότηατ από τα airpods pro 2. Ψάχνω για την απόλυτη σταθερότητα. Ευχαριστώ.
1 Comment
Σε ευχαρισ΄τω για την απάντησ σου. Να σε ρωτησω κάτι ακόμη επειδή μου λες Γενικά. Θέλω να σε ρωτησω υπάρχει κάποιο που να το φοράω το πρωι στις 08:00 που πάω τα παιδιά σχολείο, πηγαινω στην δουλειά και μετα πάω για φαγητο στις 15:οο και σε ολο αυτο το διαστημα να μην πέσει? Ή δεν ειναι για αυτη την χρηση κάτι τετοιο. Το ρωταω για οηρα τα pods pro 2 (250 ευρω) και πεφτουν στο 10λεπτο. Δεν μπορω να δωσω αλλα 250ή 350(bose) kai να μην γίνεται αυτό που περιγραφω. Εκτος αν αυτο που περιγραφω δεν ειναι εφικτο γενικοτερα με pods από οποιαδηποτε εταιρεία. Ευχαριστώ.