Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Anastasios_D6477

Μπορειτε να δειτε αν υπάρχει καποιο λαθος στον τιτλο και τα χαρακτηριστικα γιατι υπαρχουν 3 μοντελα!
Το απλο ZTE G5 , το ZTE G5 Pro (γνωστο και ως MC8512) kai ZTE G5 Ultra (γνωστο και ως MC8531). Είναι σημαντικό να ξερουμε αν αυτο ειναι το <<Ultra>> σιγουρα που εχει Μέχρι ~384 συσκευές Wi-Fi συσκευές, Wi-Fi 7, tri-band (2.4 / 5 / 6 GHz), 4×4 MIMO, θεωρητική ταχύτητα έως ~ 19 000 Mbps και 5G NR (SA & NSA) + 4G LTE fallback + 5G EN-DC / CA, 4×4 MIMO. 5G με δυνατότητα high-speed, multi-carrier. Γιατι τo ZTE G5 Pro και το απλο ZTE G5 εχουν μειωμενες δυνατότητες απο αυτες που γραφω.

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

gandrik

Σε αυτό ευθύνεται η ΖΤΕ που τα έχει κάνει σαλάτα. Παρόλα αυτά, αν δεις το review συγκρίνει το 8531 με το 8512 και σε επιδόσεις είναι σχεδόν το ίδιο. https://www.youtube.com/watch?v=btICfbmbcmk

Όνομα χρήστη
konstantine.thess

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το PRO… Και σε αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα η ZTE η οποία πουλάει το PRO μοντέλο στο κουτί του ULTRA…

Όνομα χρήστη
Tony99

και τα 2 ειναι g5 ultra to το ενα το mc8512 ειναι με τον T830 Mediatek ενω το mc8531 ειναι με τον snapdragon x75 το συγκεκριμένο οπως και το πολωνικο ειναι λογικα με t830

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη