Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Noblesse

Το αγορασα και περα οτι η μπαταρια φουλ αμα βγαλω το καλώδιο δεν κραταει ουτε 40 λεπτα και αυτο απλα να ειναι ανοιχτό χωρις καμια χρηση αμα βαλω να παιξει ενα απλό παιχνίδι καθε 2 δευτερόλεπτα κατεβαίνει- 1%, το αλλο ειναι οτι ελεγε οτι εχει 6 μήνες εγγύηση και οτι είχε ενεργοποιηθεί εδω και 1 χρονο. Το εστειλα πισω να το τσεκαρουν ή να το αντικαταστήσουν. Επισης σε απλα προγραματα οπως whatsaapp , telegram και σαφάρι έτρωγε απιστευτα κόλλημα και ηθελε ακρετο χρονο να επανέλθει.Ειχε κανει αλλος τετοια θεματα;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

makrisgiorgos13

Και εγώ ακριβώς το ίδιο ή μπαταρια δεν κρατάει καθόλου

Όνομα χρήστη
SeaShades

Μήπως το έχεις σε λειτουργία turbo ενώ δεν είσαι σε παιχνίδι για αυτό έπεφτε η μπαταρία ; Γιατί από ότι έχω καταλάβει το μηχάνημα,δουλεύει με πρίζα για παιχνίδια !!από ποιο κατάστημα το πήρατε;

3 Σχόλια

Noblesse

οχι ηταν σε energy save mode , για παιχνίδια το εχω φυσικα στην πριζα. Αμα ομως το βγαλω απο την πρίζα και δεν εχω τίποτα ανοιχτό δηλαδη απλα να ειναι αναμένει η οθονη στο desktop δεν κραταει ουτε 40 λεπτα η μπαταρια.

SeaShades

από κει το πήρα και εγώ πριν λίγο καιρό, χωρίς μεγάλη χρήση ακόμη βέβαια, χωρίς πρίζα κρατάει κάνα 2ωρο, που και πάλι δεν είναι πολύ, αλλά από όσο είχα ψάξει ,επειδή είναι λίγο turbo σε κάποια πράγματα , δεν είναι εύκολη η χρήση χωρίς φορτιστή. επίσης είχα ψάξει αλλά δεν έχω προχωρήσει ακόμη , ότι μπορείς να πάρεις έναν μικρό φορτιστή για απλή λειτουργία αντί το τούβλο αυτό.

Όνομα χρήστη