Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
g.asprogiannis

Καλησπέρα παίδες, είμαι youtuber κι μέχρι να μαζέψω αρκετά χρήματα για μία καλή dslr (πχ. eos 8oD που είναι ακριβή) θέλω να πάρω ένα κινητό με καλή κάμερα να τραβάει κι 4κ για να έχω καλής ποιότητας βίντεο. Λέω να πάρω το s6. Το κινητό είναι καλό? δ΄δ lag free κι η κάμερα είναι τρομερή όπως λένε? Σας ήρθε με marshmallow έτοιμο? κι επίσης από που το πήρατε? Κι αυτό που λέει ευρωπαικής αποθήκης τι ακριβώς είναι? Είναι όντως αυθεντικό κλπ. Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει στις ερωτήσεις μου

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Leyteris_Kalkounias

Ρε Ελλαδα εισαι δεν εισαι εξωτερικο να αγοραζεις ακριβο εξοπλισμο για το καναλι σου! Εδω το πολυ να παρεις 5 χιλ views στο εξωτερικο πεφτουν τα λευτα ποσα subs εχεις πρωτον?
Αυτο που θελω να πω ειναι παρε εδω στην ελλαδα κατι που να τραβαει καλο 1080p τι 4k ποσοι ελληνες εχουν προσβαση σε 4k το πολυ 30χιλ σε ολη την ελλαδα και μπροει να μην σε βλεπουν καν αρα τζαμπα θα παει η αναλυση
Οσο για το κινητο που ειπες καλυτερα παρε μια entry level dslr παρα κινητο και εαν ηταν να παρεις κινητο για βιντεο παρε η το v10 η s7 η και το s6 παρολο που ειναι κατωτερο και απο τα αλλα 2
Edit μια αλλη επιλογη που εχεις ειναι να περιμενεις μεχρι τον σεπτεμβριο που θα εχουν βγει το iphone 7 pro , note 7 ,lg v20 κτλ

Όνομα χρήστη