What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Giannhs_Gardikioths

Καλησπέρα σκευτομαι να αγοράσω το προϊόν θέλω να ρωτήσω έχω μια κονσόλα για dj που έχει θύρα usb 2 το πρόβλημα ποιο είναι επειδή αν δεν περνει αρκετό ρεύμα η θύρα η κονσόλα κάνει bugs θέλω να αγοράσω αυτό το ο hub είναι καλό υποστηρίζει usb 2 δηλαδή το καλοδιο από το hub να το βάλω στο usb 3 στο λάπτοπ και το καλώδιο της κονσόλας να το συνδέσω πάνω στο hub η πρέπει και το hub να το συνδέσω πάνω στο usb 2 του λάπτοπ μου

Username

2 Replies

adveyes

Η κονσόλα θα συνεδεθεί πάνω στο hub και το λαπτοπ με το hub θα συνδεθούν με το ειδικό καλωδιο που ουσιαστικά κάνει το hub επέκταση του laptop

2 Comments

Giannhs_Gardikioths

Θα έχει έχει όμως δυνατότερη σύνδεση και περισσότερη ενέργεια???, Γιατί δεν ξέρω πολλά για το hub

adveyes

το hub προσφέρει την ενέργεια. Εγώ το χρησιμοποιώ στο λάπτοπ της δουλειάς που δε σηκώνει πάνω από 3 ταυτοχρονες συσκευές usb. Αν συνδέσω την webcam, ούτε το λαμπάκι στο ποντίκι δεν ανάβει. Με το hub έχω 4 συσκευές και όλα παίζουν μια χαρά. Η ταχύτητα δεν ανεβαίνει με το hub, αυτή εξαρτάται από την ταχύτητα usb του pc/λαπτοπ

Username
pantazidisd

Συνετό είναι όπως λέει ο κατασκευαστής να κουμπώσεις τον controller στον υπολογιστή. Μη ξεχνάς από το hub παίρνεις μια ταχύτητα για δίσκους και controller μαζί. Ναι δουλεύει - το δοκίμασα - και να θα σου βγάλει σε άσχετο χρόνο το ίδιο πρόβλημα. Προτιμότερο να βάλεις δίσκους, K&M και ότι άλλο έχεις στο hub και ξεχωριστά τον controller. Βολεύει αφάνταστα όμως για δίσκους 2,5" που δεν έχουν ρεύμα δικό τους. Μη βάλεις για κανένα λόγο συσκευή με περισσότερο από 1Α να φορτίσει ενώ έχεις δίσκους επάνω.

Username