What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
PickNpost

Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί...εχω σκοπό να πάρω ενα πολύμπριζο για να βάλω ψυγείο και συσκευές τύπου καφετιέρα και φούρνο μικροκυμάτων ετσι επειδή απλά αυτές θα βρίσκονται ποιο κοντά στο ψυγείο πού είναι το κύριο για εμένα.. 3 μονές για 3 aircondition και δύο ακόμα μονές για πλυντήριο και ρούτερ... Έρχομαι λοιπόν να ρωτήσω το εξής και χωρίς να έχω κάποιο τρελό πρόβλημα με το ρεύμα στην περιοχή μου.. Το πολύμπριζο αυτό αν του βάλω το ψυγείο μαζί με καφετιέρα και φούρνο μικροκυμάτων θα υπερβώ το όριο τον 2,300 που βλέπω στα σχόλια να λένε? μήπως να προτιμήσω για όλα μόνες? πλυντήριο, ψυγείο,ρούτερ, aircondition? και αν ναι μια μονή σηκώνει το ψυγείο ή αντίστοιχα το aircondition? Υπάρχει κατι άλλο πού θα μπορούσα να κάνω ?πάντα μιλώντας με αυτές τίς πρίζες διότι οι λύσεις για σταθεροποίητες ή ups δεν με ενδιαφέρουν προς το παρών λόγο οικονομικού.
Όποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Username

2 Replies

Thimosofos

@ Nik R.M. Καλημέρα.Για πλυντήριο,ψυγείο και κλιματιστικό απαραίτητα μονή πρίζα.Όντως το αναφέρουν οι κατασκευάστες,αλλά και οι σωστοί ηλεκτρολόγοι.Για όλα τα άλλα οποιοδήποτε πολύπριζο ασφαλείας της apc κάνει.Καλή συνέχεια.

1 Comment

PickNpost

Ναι για μόνες σε όλα το βλέπω..σε ευχαριστώ !

Username
vagman_tech

Καλησπέρα. Πολλά ψυγεία θέλουν δική τους αποκλειστικά πρίζα και όχι πολύμπριζο, το γράφουν συνήθως και στο manual τους. Σπίτι έχω ένα 20ετίας Bosh των 1000 ευρώ και δεν λειτουργεί σωστά αν το βάλεις σε (οποιδήποτε) πολύμπριζο ή υπολειτουργούν άλλες συσκευές που είναι κουμπωμένες πάνω π.χ. Για τις υπόλοιπες συσκευές που αναφέρεις δεν θα έχεις κανένα θέμα. Δεν έχω ιδέα απο ηλεκτρολογικά αλλά αν επισκεφθείς ένα κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ που πουλάνε διάφορα ηλεκτρολογικά (ίσως και αυτό το πολύμπριζο, δεν το γνωρίζω) θα σε συμβουλέψουν με σιγουριά. Στην θέση σου θα έστελνα σαν πρώτο βήμα ένα email στην εξυπηρέτηση της APC για να μάθω απο πρώτο χέρι τι ισχύει.

1 Comment

PickNpost

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τούς αν καί το βλέπω να παίρνω μόνες για ολα.. Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση !

Username