Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Ιωάννα Κάτσακα

Ερώτηση: Το παρέλαβα χτες, άψογη η συσκευασία στο κουτί του, όλα τα έντυπα μέσα και... ώ του θαύματος... Και στο αυτοκόλλητο ταμπελάκι, κάτω από το πολύπριζο, με το μοντέλο και τον serial number αλλά και στο κουτί του με τα ίδια στοιχεία, φιγουράρει, φαρδιά πλατειά: PRODUCT OF CHINA... Εχει συμβεί και σε άλλον;;; Τελικά αγοράζουμε τα περίφημα προιόντα APC αλλά 'MADE IN CHINA';;;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Thimosofos

Καλησπέρα. Όλα τα πολύπριζα ασφαλείας της APC by Schneider Electric εδώ και χρόνια για την Ευρώπη τουλάχιστον είναι κατασκευασμένα στην Κίνα. Τα παλαιότερα μοντέλα που ήταν μαύρα ήταν made in Philippines και ασυζητητί καλύτερα απο κάθε άποψη. Η αλλαγή έγινε από τότε που η APC εξαγοράστηκε το 2006-2007 από την Γαλλική Schneider Electric. To καλό είναι ότι έχουν σχεδιαστεί μηχανικά και εμφανισιακά από την Αμερική ασφαλώς από όπου ιδρύθηκε η εταιρεία αλλά και την Γαλλία τα τελευταία χρόνια. Επίσης έχουν 20 χρόνια εγγύηση πλέον για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ τα παλαιότερα είχαν εφόρου ζωής. Ουσιαστικά δηλαδή και τα νέα μοντέλα είναι σαν να έχουν εγγύηση εφόρου ζωής σε σύγκριση με άλλες μάρκες που χαλάνε π.χ σε 6 μήνες. Ακόμα πάντως είναι πολύ αξιόπιστα. Τα τωρινά μοντέλα έχουν λιγοστέψει, γιατί σιγά σιγά θα αποσυρθούν από την αγορά λογικά εώς το τέλος του χρόνου. Ελπίζω τα καινούργια μοντέλα που θα αντικαταστήσουν αυτά που είναι τώρα να έχουν την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία με το όνομα που φέρει η APC εδώ και 43 χρόνια!

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Περίεργο, δεν το έχω προσέξει και έχω 3 από αυτά. Οταν ένα χάλασε και χρειάστηκε να το στείλω για εγγύηση μου είπαν να επικοινωνήσω με Φιλλανδία (βόρεια Ευρώπη 100% ήταν παντως) αν θυμάμαι καλά για να μου στείλουν καινούργιο.

Όνομα χρήστη