Δε ξερω γιατί , αλλα μολις σβηνει το aircondition μου σβηνει η οθονη του υπολογιστη και ξανανοιγει..τωρα καποιοι θα πειτε που το ξερω οτι φταιει αυτο. Με το που πηρα αυτο αρχισε να συμβαινει... Καμια ιδεα ?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Δε ξερω γιατί , αλλα μολις σβηνει το aircondition μου σβηνει η οθονη του υπολογιστη και ξανανοιγει..τωρα καποιοι θα πειτε που το ξερω οτι φταιει αυτο. Με το που πηρα αυτο αρχισε να συμβαινει... Καμια ιδεα ?
1 Reply
Καλημέρα,
Χωρίς απόλυτη βεβαιότητα, μία εξήγηση είναι ότι το APC PM5GR έχει μέγιστη παροχή 2300.0Watts. Σε περίπτωση που οι συνδεδεμένες συσκευές ξεπερνούν αυτό το νούμερο, το πολύπριζο ενεργοποιεί το Surge Arrest, το οποίο κόβει την τροφοδοσία στιγμιαία, για να προστατεύσει τις υπόλοιπες συσκευές από τυχούσες απότομες αυξομειώσεις τάσης, οι οποίες υπό άλλες συνθήκες μπορεί να τις έκαιγαν επιτόπου, ή να προκαλούσαν μικροπροβληματάκια, που εν τέλει θα οδηγούσαν πάλι στο κάψιμο των συσκευών. Ιδανικά, συνδέστε το κλιματιστικό σε απομονωμένη, χωρίς πολύπριζο ή άλλες συσκευές, πρίζα schuko.
3 Comments
Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ειχα αρχισει και ξενερωνα και τρομαζα. Γιατι πριν απο αυτο χρησιμοποιουσα ενα φθηνο πολυμπριζο και παραξενευτηκα... Αλλος τροπος δεν υπαρχει? Γιατι ολες οι μπριζες ειναι κοντα αυτες. Εχω συνδεδεμενα ηχεια, οθονη, υπολογιστη και A/C. Αν βαλω schuko στη πριζα, και βαλω ξεχωριστα το A/C και το πολυμπριζο? Θα ειναι οκ ετσι? Στην ιδια πριζα ομως λεω
Αν δεν υπάρχει καμία άλλη λύση, τότε ίσως χρειαστεί ένα πολύπριζο με μεγαλύτερο "ταβάνι" παροχής. Αλλά και πάλι, το ιδανικό είναι τα κλιματιστικά (ακόμα και τα μικρότερα), και τέτοιου είδους συσκευές, να μπαίνουν σε απομονωμένη από άλλες συσκευές παροχή.
ευχαριστω μεγαλε@!