Ειχα σκοπο σε αυτο να συνδεσω το pc μου και ολα τα περιφερειακα του, συνισταται ή υπαρχει κινδυνος? Υπαρχουν μηπως καταλληλοτερα πολυπριζα στα οποια συνδεεις αφοβα pc και τα σχετικα?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Ειχα σκοπο σε αυτο να συνδεσω το pc μου και ολα τα περιφερειακα του, συνισταται ή υπαρχει κινδυνος? Υπαρχουν μηπως καταλληλοτερα πολυπριζα στα οποια συνδεεις αφοβα pc και τα σχετικα?
1 Reply
@GrecoSenpai Συνιστάται,αλλά καλύτερα να πας στην ίδια σειρά με τις 8 υποδοχές που αντέχει πιο πολύ.Χάνεις βέβαια τις θύρες usb αλλά κερδίζεις ασφάλεια τηλεφώνου και τηλεόρασης(αν τα χρησιμοποιήσεις) με το μοντέλο:
ή με το απλό μοντέλο:
Τέλος αν θέλεις οποσδήποτε usb συνδεσιμολογία για ευκολία,μπορείς να επιλέξεις και αυτό βέβαια με τις 6 υποδοχές:
Καλή συνέχεια.
5 Comments
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οχι δεν ενδιαφερομαι για τηλεφωνο. Θεωρεις πως για ενα ολοκληρο setup (Pc, monitor και περιφερειακα σε ο,τι χρειαζεται πριζα) οτι αυτο το πολυπριζο θα με καλυψει χωρις να εχει θεματα?
@GrecoSenpai Ναι θα σε καλύψει.Και εγώ πριν μεταβώ στο μοντέλο με τις 8 υποδοχές είχα με τις 5 υποδοχές και με κάλυψε απόλυτα.Οπότε ναι αγορασέ το.
Σ' ευχαριστω πολυ. Καλη συνεχεια!
@Thimosofos Καλησπέρα φίλε. Τι εννοείς όταν λες "αντέχει πιο πολύ" ? Το εχω στον υπολογιστη μου εδω και 1 χρονο αυτο με τις 5 πρίζες (οθονη, τροφοδοτικο υπολογιστη 550W, ηχεια, ρολόι γραφείου, φως γραφείου) και δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα. Δεν γνωρίζω απο ηλερκτρολογικά πολλά και ρωτάω μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις κάτι παραπάνω.
@vagman_reviews Καλημέρα έστω λίγο αργά αλλά δεν πειράζει.Εννοώ ότι γενικά όσο πιο πολλές υποδοχές έχουν τα πολύπριζα της apc τόσο πιο πολύ αντέχουν σε περίπτωση υπέρτασης π.χ ή οποιασδήποτε άλλης δυσλειτουγίας.
Παρακάτω παραθέτω μια σύγκριση.Όταν τα Joules π.χ είναι πιο πολλά,τότε η ασφάλεια είναι ασφαλώς καλύτερη.Άλλωστε και η εγγύηση που δίνει η εταιρεία ακόμα και σε χρηματικό ποσό(λέμε τώρα)είναι μεγαλύτερη.Αν πατήσεις πάνω σε κάθε πολύπριζο ξεχωριστά,θα δεις πιο αναλυτικά κάθε χαρακτηριστικό τους.Αντέχουν δηλαδή γενικά σαν κατασκευή πιο πολύ φορτίο.Όχι βέβαια ότι με τις 5 υποδοχές που έχεις υπάρχει πρόβλημα.Μια χαρά είναι.
Προσωπικά πάντως για έμενα το καλύτερο πολύπριζο ασφαλείας που δίνει τώρα στην αγορά η apc είναι το μαύρο μοντέλο PL8VT3-DE με PLC συμβατότητα.Τις ίδιες λειτουργίες έχει και το αντίστοιχο μαύρο μοντέλο PL5B-DE που έχει 5 υποδοχές.
Είναι τα μόνα πολύπριζα που παρέχουν 3 τρόπους προστασίας (L-N : L-G : N-G).Οι υπόλοιπες λειτουργίες δηλαδή συνεχίζουν να παρέχουν προστασία σε περίπτωση που ένας τρόπος προστασίας τεθεί σε κίνδυνο ως αποτέλεσμα υπερτάσεως.
Οι συνδέσεις μέσα,το πάχος των καλωδίων ακόμα και οι βίδες τους είναι καλύτερες.Τα παλαιότερα είχαν καλύτερη φροντίδα κατασκευής.Όπως νομίζω στα περισσότερα προϊόντα.Καλό υπόλοιπο εύχομαι.
1)https://www.apc.com/shop/nl/en/tools/compare-products/471md/PM5U-GR%7CPMF83VT-GR
2)https://www.skroutz.gr/s/3088564/APC-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-8-%CE%98%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-2-44m-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-PL8VT3-DE.html