Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Laconic Spartan

Κάποιος που να έχει το μαύρο εμπρός με το λαχανί πίσω; Το κυρίως θέμα είναι το πλέγμα Mesh στην μπροστινή πλευρά, όσο και αν προσέχεις τα νύχια σου. Θα κρατήσουν 6 μήνες; Τα προηγούμενά μου, Puma, 4,5 μήνες και ένα σχόλιο για άλλη μάρκα με ίδιο πλέγμα το οποίο δείχνει να είναι μόδα, 6 μήνες το μέγιστο που έχω δει.

Και παλιά πληρώναμε για παπούτσια αλλά τα αλλάζαμε λόγω βαρεμάρας, γνήσιο καφέ δέρμα. 32 χιλιάδες δραχμές. Φανταστείτε μας 3 κολλητοί πηγαίναμε με τα ίδια παπούτσια. Ευτυχώς οι υπόλοιποι είτε δεν μπορούσαν να τα αγοράσουν, είτε δεν ενδιαφέρονταν. 3 πολλοί ήμασταν, ιδίως πάνω στα παπάκια, αφίσα, κάρτα, κορνίζα γινόμασταν, ρόμπα, και όμως, σκυλιά μαύρα, τίποτε δεν παθαίναν. Τώρα, νόμιζα πως σπούδασα και δουλεύω στη προστασία του Έθνους. Για τις πολυεθνικές δουλεύουμε που το παραέκαναν με τα γνωστά τοις πάσι σχέδια, "Planned obsolescence και "Manufactured Consent." Τουλάχιστον 2 χρόνια να πάρει η ευχή (κοίτα που φτάσαμε, να παρακαλάμε για 2 χρόνια και αν συμβεί, θα λέμε και ευχαριστώ, αυτό είναι το "Manufactured Consent" που σας έλεγα, το αλλο είναι πιο προφανές, τα κάνουν όλα οι ίδιοι τους να χαλάνε μετά από κάποιο διάστημα ώστε να ξανά πάρεις καινούρια. Συνέβη και με τους εκτυπωτές. Δεν ξέρω τώρα, αλλά ένα διάστημα τους εκτυπωτές τους δίναν δωρεάν για να πουλήσουν πανάκριβο μελανι. Συνέφερε κάθε φορά να αγοράζεις νέο εκτυπωτη, αν είχες μικρο-μεσαία επιχείρηση. Αυτό ξεκίνησε από Αμερική και Ευρώπη όταν δημιούργησαν καρτελ περί των λαμπών (OSRAM στην Ευρώπη και οι ανάλογες στην Αμερική. Τα λεγόμενά τους έχουν πλέον δημοσιευτεί εδώ και καιρό. Εντάξει, από τη μια έχουν και αυτοί δίκιο, αλλά θα πρέπει να καθορίσουμε ένα σοβαρό όριο, όχι μόνο 2 χρόνια, ο πληθυσμός αυξάνεται). Στην Αμερική, σε έναν πυροσβεστικό σταθμό υπάρχει λαμπτήρας ο οποίος δεν έχει σβήσει/καεί ποτέ τα τελευταία 100 χρόνια). Το αν κάποιος έχει ή δεν έχει λεφτά δεν σημαίνει πως πρέπει να εγκρίνει παρόμοιες τακτικές (τώρα πήγα πίσω στα παπούτσια τα οποία λατρεύω γενικά από το ντύσιμο ως άντρας).

Τα υπόλοιπα, απλά, ανάλογα την περίσταση και καθημερινά να αναδεικνύουν το σώμα σου. Τα παπούτσια ωστόσο, τα λατρεύουμε όσο και οι γυναίκες. Μόνο σε φοιτητικά μη πάτε, πολύχρωμα, στρογγυλωπά, άσχημούλικα σαν κι αυτές, αλλά θα περάσει αυτή η μόδα τη στιγμή που θα βγουν από το πανεπιστήμιο.

Θα μας αρρωσταίνουν με τις γόβες και τα ελιτίστικα σανδάλια με γαλλικό πεντικιούρ. Ως άντρες να ξέρετε γυναίκες, το μόνο που μας νοιάζει είναι η καθαριότητα, περιποιημένα πατουσάκια, ωστόσο, ομολογουμένως, το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ, ήταν, είναι και θα είναι το μόνο που έχω προσέξει και λατρέψει 100 τοις εκατό ως άντρας. Δώστε βάση. Ακόμη σε στον εαυτό μου προσπαθώ να το πετύχω με φυσικό τρόπο. Απλά, συμμετρικό και πεντακάθαρο νυχάκι, λίγο. Δεν θέλω να ψάξω πως φτιάχνεται. Χάνετε η μαγεία. Γι'αυτό και στις ταινίες ούτε τραίλερ δε βλέπω, ούτε καν να διαβάσω την υπόθεση. Βλέπω μόνο το είδος της ταινίας και αν ξέρετε να διαβάζετε imbd score, πάντα επιλέγετε τη σωστή. Δύσκολος κόσμος εκεί. Τρόμου, επί παραδείγματι, οτιδήποτε πάνω από 6 είναι αριστούργημα για τρόμου. Ταινία δράσης, σίγουρα χρειάζεσαι πανω από 7, μη σου πω 7,5. Τα ψυχολογικά συνήθως πιάνουν καλό σκορ διότι υποτίθεται πως τα καταλαβαίνουν. Δεν θέλουν να δείξουν πως δεν πήραν γραμμή το τι συνέβη και ούτω καθεξής. Καλά, ερωτικές κομεντί, γυναίκες μόνο ξέρουν. Μρρ.

Όνομα χρήστη