Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Marianna_mkr

ειμαι αναμεσα σ'αυτο και στο Lg g4 stylus. ποιο προτεινετε?
πειτε σχολια για να ξερω

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kritikaki21

Φιλέ μου εγώ έχω το grand prime με την διπλή sim και πραγματικά το κινητό πετάει όμορφες φώτο μπρος πίσω γρήγορο πάρα πολύ καλή αφή. Με χαλάει που τα πλήκτρα κάτω δεν είναι φωτιζομενα και δεν έχει ειδοποίηση led αλλά αυτό δεν είναι θέμα σοβαρό.Πολύ καλή μπαταρία γρήγορο WiFi πολύ καλή οθόνη,εγώ όμως κάνω νορμαλ χρήση σπάνια ίντερνετ κλπ και πολύ λίγες εφαρμογές έχω μέσα,κολλήματα δεν είδα πουθενά.Το lg που λες είναι 5,7 οθόνη και 3000mlA μπαταρία, όλα τα αλλά νομίζω είναι ίδια. Οποίο και να πάρεις καλό θα είναι παίζει ρόλο τι χρήση θέλεις να κάνεις,όλα μα όλα κάποια στιγμή θα κολλήσουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το lg έχει οθοναρα το Samsung 5αρα σίγουρα για ταινίες κλπ το lg είναι πιο ξεκούραστο στο μάτι. Καλοριζικο οποίο κι αν διαλέξεις.

5 Σχόλια

Marianna_mkr

απλα θελω να εχει μεγαλη οθονη.....και το lg γενικα μου αρεσει πολυ σαν κινητο.....απλα το samsung ειναι παρα πολυ φτηνο και φοβαμαι μην μου βγει ελαττωματικό

kritikaki21

Μην κρινεις με γνώμονα την τιμή,πολλά κινητά φθηνά είναι άριστα και πιο γερά ακόμη και από I phone που μόλις πρωτο βγουν στην αγορά είναι πανάκριβα. Αν θέλεις μεγάλη οθόνη τότε LG δυστυχώς δεν έχω κάποιο στο μυαλό μου με μεγάλη οθόνη και πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά για να σου έλεγα να δεις και κάτι άλλο. Ότι αντέχει ή τσέπη σου φιλέ μου και ότι εσένα σου αρέσει.

Όνομα χρήστη