Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sioux1

κάποιοι πουλούν το Samsung Galaxy Watch Ultra (2025) LTE 47mm, με ένδειξη Region East:: γνωρίζει κανείς τι σημαίνει;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

sioux1

είναι το μοντέλο με κωδικό:: SM-L705FAW2EUE ? ή με κάποιο άλλο κωδικό και ενδεχομένως διαφορετικά specs?

Όνομα χρήστη
pkatsas28

Δηλώνει ότι πρόκειται για έκδοση προσαρμοσμένη για την Ανατολική περιοχή ή συγκεκριμένες αγορές (π.χ. Αγορές της Μέσης Ανατολής, Αιγύπτου, συγκεκριμένες χώρες του Ειρηνικού/Ανατολικής Ευρώπης). Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει διαφορετικές προεγκατεστημένες ρυθμίσεις, ορισμένους διαθέσιμους αισθητήρες ή εφαρμογές, ή διαφορετική περιοχή CSC (Country Specific Code).

Σύμφωνα με συζητήσεις χρηστών, αυτό το «region lock» μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του ρολογιού να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά, όπως LTE ή εφαρμογές, αν το ρολόι δεν αγοραστεί ή ενεργοποιηθεί στην κατάλληλη περιοχή .

3 Σχόλια

sioux1

το ίδιο μου έβγαλε το chatgpt , αλλά δυστυχώς δεν απαντάει στο ερώτημα

pkatsas28

δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω γτ το εξηγεί όλο. αν κολλάς σε κάποια λέξη συγκεκριμένη πες μας

KonMar_

Παιδιά αγοράζοντας το συγκεκριμένο ρολόι από skroutz εάν είναι Ευρωπαϊκό έχει καμία διαφορά με το Ελληνικής αντιπροσωπείας ; και τι να προσέξουμε κατά την αγορά ; Για να μην την πατήσουμε και πάρουμε Μέση ανατολή, Ανατολική Ευρώπη.... κτλ ;

Όνομα χρήστη