Κάνει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Αγαπητή Felicia, αν και αρχικα σκεφτομουν να μην απαντησω, ωστοσω σκεφτηκα, γιατι να μην βοηθησω εναν ανθρωπο; Λοιπον ακου: Αν το προβλημα σου ειναι η τριχοπτωση, θα σου πω για την δικια μου περιπτωση: εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα, μεχρι και φαρμακευτικο προιον... Λοιπον, ξερεις πιο ειναι το πιο αποτελεσματικο απο ολα; Απο τα 18 μου χρονια, που μου πεφτανε τα μαλλια σε καθε λουσιμο, τουφες τουφες, για καλη μου τυχη, αγορασα τις αμπουλες της Kerastace απο ενα κομμωτηριο. Λοιπον, για να μην στα πολυλογω, οχι μονο σταματησε η φοβερη μου τριχοπτωση 100%, αλλα ειχα μαλλια μακρια, που τα επιανα κοτσιδα, για πολλα χρονια!!! Αυτο κρατησε απο το 1994 εως το 2004!!! Μετα για κακη μου τυχη, αρχισα να μπαινοβγαινω στα νοσοκομεια για καποιο προβλημα υγειας που ειχα και οπως γνωριζεις κανεις ασθενης σε νοσοκομειο, δεν εχει την πολυτελεια να βαζει αμπουλες στα μαλλια για την τριχοπτωση... Το θριλερ μου με τα νοσοκομεια και με μια κλινικη κρατησε απο το 2004 εως το 2012... Δυστυχως, αυτη ηταν η μοιρα μου... Τα τελευταια χρονια που παιρνω τα φαρμακα μου για την παθηση μου και μπορω Δοξα Το Θεο και λειτουργω κανονικα και κανω τις δουλειες, δοκιμασα για την τριχοπτωση μου και το Dercos αλλα και πολλα αλλα σκευασματα μεχρι και φαρμακευτικο προιον οπως σου εγραψα παραπανω... Τιποτα απο ολα αυτα δεν εκανε δουλεια... Ο λογος που δεν επαιρνα τα τελευταια χρονια τις αμπουλες της Kerastace, ηταν οτι τα κομμωτηρια στην περιοχη που μενω δεν τις δερνανε πια, τις ειχαν καταργηση... Ωσπου, μια μερα μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι τις πουλαει το skroutz, και ετσι τις παρηγγειλα απο εκει!! Λοιπον, οσον αφορα την αντρικη παντα τριχοπτωση, σου εγγυωμαι οτι κανουν 100% αποτελεσματικη δουλεια, πιο πολυ απο οποιοδηποτε αλλο προιον... Τωρα, ωσον αφορα την εγκυμοσυνη σου, η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι εφοσον το προιον ειναι τοπικο, εχει να κανει μονο με το τριχωτο της κεφαλης, δεν πιστευω να εχεις καποιο προβλημα, εφοσον δεν ειναι καποια τροφη, να πεις που μπορει να βλαψει το μωρο ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ, που ως γνωστον, μονο τα φαρμακα και οι τροφες μπορει να βλαψουν σε καποιες περιπτωσεις την εγμυμοσυνη μιας γυναικας... Τωρα, αν εσυ θελεις να εισαι 100% σιγουρη, καλο θα ηταν να ρωτουσες και το γυναικολογο σου, αν και προσωπικα, δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιο καλλυντικο προιον (εφοσον απο παλια το πουλουσαν τα κομμωτηρια), για την τριχοπτωση, θα μπορουσε να βλαψει εσενα ή οποιαδηποτε αλλη εγκυο. Τωρα, επαναλαμβανω, για να μην ακους μονο εναν αγνωστο, οπως ειμαι και εγω, καλο θα ηταν να ρωτουσες και τον ειδικο! (εκτος πια αν μετα απο οσα σου εγραψα, με εμπιστευσε και τις αγορασεις κατευθειαν χωρις να ρωτησεις τον αρμοδιο, ο οποιος επαναλαμβανω σε τετοιες περιτωσεις ειναι ο γυναικολογος!). Ελπιζω, να σε καλυψα, να σαι καλα και σου ευχομαι να πανε ολα καλα και με την εγκυμοσυνη σου αλλα και με την τριχοπτωση σου (οσων αφορα τα σκευασματα που υποσχονται οτι βγαζουν καινουργιες τριχες, τα εχω δοκιμασει και της dercos αλλα και διαφορα αλλα, σε μενα δεν δουλεψανε ισα ισα, που μου πεφταν τα μαλλια, οσο τα εβαζα...)