Κολλάει και σε άλλους? Ξαφνικά σταματάει να έχει ίντερνετ και δεν μπορώ να το χειριστώ απομακρυσμένα με αποτέλεσμα να πρέπει να πάω να το βγάλω απο την πρίζα και να το ξαναβάλω παρόλο που το εχω να κανει κάθε μέρα επανεκκίνηση
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Κολλάει και σε άλλους? Ξαφνικά σταματάει να έχει ίντερνετ και δεν μπορώ να το χειριστώ απομακρυσμένα με αποτέλεσμα να πρέπει να πάω να το βγάλω απο την πρίζα και να το ξαναβάλω παρόλο που το εχω να κανει κάθε μέρα επανεκκίνηση
1 Απάντηση
Alex_Alex1584 ... είχα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ πρόβλημα και το έλυσα. Επικοινώνησα με την Τεχνική Υποστήριξη της TP LINK HELLAS και τους είπα αυτό ακριβώς το πρόβλημα.
Λοιπόν ... το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να φτιάξεις νέο προφιλ με PDP Type=IPv4 μόνο (γιατί ο router έχει default IPv4 & IPv6), σύμφωνα με τις οδηγίες της Τεχνικής Υποστήριξης, οι οποίοι μου απάντησαν το εξής:
.Subject: [TP-Link Support]-[TKID260858757] Πρόβλημα - Archer MR600 v5 παγώνει κάθε μέρα και δεν έχω internet
Καλησπέρα σας,
Αρχικά βεβαιωθείτε ότι το router έχει τοποθετηθεί σε σημείο με καλή λήψη από το πάροχο κινητής.
Στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι οι κεραίες του είναι καλά σφιγμένες.
Δοκιμάστε να κάνετε reset το router και ρυθμίστε το εξ αρχής.
Στη συνέχεια δημιουργήστε ένα νέο προφίλ για τη Cosmote χρησιμοποιώντας μόνο την επιλογή IPv4 στο πεδίο PDP-type (δείτε ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ με οδηγίες)
Παρατηρήστε τη συμπεριφορά της συσκευές και ελέγξτε αν κατά την αποσύνδεσή αλλάζει κάτι στα λαμπάκια επάνω στο router ή αν επηρεάζονται συγκεκριμένες συσκευές.
Αν γίνεται συνδέστε κάποια συσκευή ενσύρματα στο router και ελέγξτε αν κατά την αποσύνδεση η συγκεκριμένη συσκευή εξακολουθεί να έχει πρόσβαση.
Kind Regards,
Athanasios Farmakis
TP-Link ENTERPRISE HELLAS Μ.ΙΚΕ