Που βιδώνουμε το φρένο; Επάνω στο μεντεσε ή μπορούμε και σε ανεξάρτητο σημείο;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Αυτός ο τύπος φρένου μπορεί να βιδωθεί σε οποιοδήποτε σημείο αλλά θα ήταν προτιμότερο να βιδωθεί κοντά σε μεντεσέ για πιο ομαλή λειτουργία αλλά και πιθανόν να μην ενοχλεί στα ράφια.
Ο τύπος αυτός είναι έτσι, επειδή ο άλλος που λέτε είναι με άγκιστρα και κουμπώνει πάνω στον μεντεσέ με την προϋπόθεση πάντα να είναι και αυτός blumm αλλά και της ίδιας σειράς για να ταιριάζει στις βάσεις.
2 Σχόλια
Αρκεί ένα φρένο ανά ντουλάπι ή πρέπει να βάλω 2?
Ένα φτάνει αλλά εξαρτάται πόσους μεντεσέδες έχει η πόρτα, αν είναι κουζίνας με δύο ή ντουλάπας με τρεις ή ακόμα μεγαλύτερες με τέσσερις μεντεσέδες.
Έχω χρησιμοποιήσει και από τους δύο τύπους, τους κουμπωτούς και αυτούς εδώ και έχω να πω ότι αναλόγως με το μέγεθος τής πόρτας είναι και το φρενάρισμα.
Τα δύο είναι πολλά για τα ντουλάπια με δύο μεντεσέδες, π.χ. κουζίνας αλλά πέραν του δεόντως ικανοποιητικά για αυτά με τους τρεις ή τέσσερις μεντεσέδες, π.χ. ντουλάπες υπνοδωματίου.
Εγώ έχω βάλει από έναν και για τους δύο τύπους πορτών και παρόλο που μπορεί να φαίνονται λίγοι για τις ντουλάπες, το φρενάρισμά τους με ικανοποιεί αρκετά, εσύ δες και πράξε αναλόγως των απαιτήσεων σου αλλά μάλλον πως δεν θα χρειαστείς περισσότερο φρενάρισμα.
Για τα ντουλάπια της κουζίνας ο ένας είναι τέλειος.
Μπορεί να φαίνονται μικροί αλλά έχουν δυνατό έμβολο επαναφοράς.