Το αιθέριο έλαιο δάφνης παράγεται από το φυτό Laurus nobilis και έχει ξυλώδες, αρωματικό άρωμα. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, ενώ μπορεί να προστεθεί σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών. Για χρήση σε μασάζ, αναμειγνύεται με ουδέτερο λάδι.
Δεν προορίζεται για κατάποση.
- Φυτό: Δάφνη (Laurus nobilis)
- Χαρακτήρας αρώματος: Ξυλώδης
- Ποσότητα: 20 ml
- Άρωμα / Φυτό
- Δάφνη
- Ποσότητα
- 20 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Ξυλώδες
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.