Αιθέρια Έλαια

Αιθέριο Έλαιο Καραμέλας 20 Gr Συσκευασία

Το αιθέριο έλαιο καραμέλας είναι κατάλληλο για χρήση στη ζαχαροπλαστική, καθώς και για την παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων.

  • Ποσότητα: 20 g
  • Χρήσεις: Ζαχαροπλαστική, παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων...

Το αιθέριο έλαιο καραμέλας είναι κατάλληλο για χρήση στη ζαχαροπλαστική, καθώς και για την παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων.

  • Ποσότητα: 20 g
  • Χρήσεις: Ζαχαροπλαστική, παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων
Δες όλη την περιγραφή Δες όλη την περιγραφή
2 36 €
Κερδίζεις 0,10 € επιστροφή σε Coins
για την επόμενη αγορά σου
Παράδοση Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου
4,50 € μεταφορικά
Αποστέλλεται από Ελλάδα
Από Sissynuts 3,0 (32)

Περιγραφή

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο καραμέλας είναι κατάλληλο για χρήση στη ζαχαροπλαστική, καθώς και για την παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων.

  • Ποσότητα: 20 g
  • Χρήσεις: Ζαχαροπλαστική, παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων

Κατασκευαστής

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Άρωμα / Φυτό
-
με Σταγονόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Δες όλα τα χαρακτηριστικά
Ερωτήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

33 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

Το αιθέριο έλαιο καραμέλας είναι κατάλληλο για χρήση στη ζαχαροπλαστική, καθώς και για την παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων.

  • Ποσότητα: 20 g
  • Χρήσεις: Ζαχαροπλαστική, παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων

Κατασκευαστής

Άρωμα / Φυτό
-
με Σταγονόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

2,36 €
4,50 €   μεταφορικά