Το αιθέριο έλαιο μαστίχας παράγεται με απόσταξη φυσικής μαστίχας με ατμό και έχει έντονο, φρέσκο, ξυλώδες άρωμα. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή καλλυντικών, αρωμάτων και φαρμάκων.
- Άρωμα: Μαστίχα
- Χαρακτήρας αρώματος: Ξυλώδης
- Ποσότητα: 20 g
- Άρωμα / Φυτό
- Μαστίχα
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Ξυλώδες
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.