Το αιθέριο έλαιο καραμέλας χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, καθώς και στην παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων.
- Άρωμα: Καραμέλα
- Ποσότητα: 50 g
- Χρήση: Ζαχαροπλαστική, παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων
- Άρωμα / Φυτό
- -
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.