Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
George_Dim.

Χαιρετώ την παρέα!Επειδη διαβάζω τα σχόλια και είναι θετικά,είμαι 45 χρονών και λόγο άγχους και στρες(καθημερινότητα,τρέξιμο με τα παιδιά)έχω πέσει πολύ στον ερωτικό τομέα και η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με την γυναίκα μου και με έχει πάρει από κάτω(ψυχολογικά).Το συγκεκριμένο σκεύασμα κάνει πραγματικά δουλειά;λέει ότι είναι φυτικό,είναι στην πραγματικότητα;πως βοηθάει γενικά; επηρεάζει στην υγεία;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

John_Doumanis

Ναι, πρόκειται για φυτικό σκεύασμα σε σχέσει με άλλα που υπάρχουν, χωρίς αντενδείξεις, γενικά σε εμένα μου δίνει ένα ωραίο boost στη διάθεση και στη γενικότερη ενέργεια.
Αν, παρ’ όλα αυτά, δεν δεις το αποτέλεσμα, καλό είναι να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό.

Όνομα χρήστη
stiv2025

Το δοκίμασα τρεις διαφορετικές μέρες από δυο χάπια, δεν ένιωσα απολύτως καμιά βοήθεια δεν το συνιστώ. Αν θες κάτι που έχει αποτέλεσμα πήγαινε στο Elogis Pharma Forte Blue. Τώρα για το φυτικό που λες ότι δέχεται επεξεργασία δεν είναι φυτικό, δεν ξέρουμε τι βάζουν μέσα στα χάπια. Φυτικό είναι μόνο το τσάι τριβόλι και μάκα για αυτή την δουλεία, αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει.

Όνομα χρήστη